Идеалната вечер за Кейт е да готви на Уилям

9970
Идеалната вечер за Кейт е да готви на Уилям

Идеалната вечер за херцогинята на Кеймбридж Катрин е да готви на съпруга си принц Уилям, предаде БГНЕС.

Катрин, която се омъжи за втория в реда за наследяване на британската корона на бляскава церемония в Уестминстърското абатство в Лондон през април м. г., обича да прекарва вечерите със съпруга си и избягва посещенията на нощни заведения, защото предпочита да се труди в кухнята.

"Някои може да кажат, че това е леко скучно, но те обичат да прекарват вечерите си точно така. Неотдавна видях Уилям и той е толкова щастлив. Те не посещават нощни заведения и изобщо не се интересуват от партита. Просто се наслаждават на времето си заедно у дома", разкри запознат източник пред сп. "Венити Феър".

"Кейт неотдавна беше ходила до магазина и носеше в пазарската си чанта пиле, което щеше да отнесе у дома, за да го сготви на Уилям за вечеря. Това е тяхната представа за идеалната вечер", сподели друг близък до кралската двойка източник.

Цялото кралско семейство е много щастливо от начина, по който се развиват нещата след сватбата. "За първи път в Уиндзор цари щастие. Чарлз и Камила са истински щастливи. Уилям е щастлив, защото Чарлз вече не е така затрупан с проблеми и има Кейт, с която да споделя бъдещето си", допълва източникът.

Редактор: Сияна Любомирова

Ейми погребва Уилям и Кейт

Чилийският новинарски сайт El Mostrador пусна серия колажи, в които мъртви знаменитости погребват живи.На един от колажите починалата м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com