Иновации в имплантното лечение

19306
Иновации в имплантното лечение

БУЛДЕНТАЛ 2014 (21- 23 май) представя разработки и нови продукти, отговарящи на все по-големия интерес и високите изисквания за трайно и стабилно имплантно лечение. Бързо развиващата се имплантология вече има решения за различни клинични случаи и пациентски състояния.

Сред новостите на изложбата e разработката – имплант с конична връзка С1, базирана на изследвания и мнения на клиницисти. Имплантът е подходящ за случаи когато е необходим компресивен, но и неагресивен имплант, за непосредствено натоварване.

Отбелязваме европейския ден на пациента

За осма поредна година през април в България ще се проведе Европейски ден на пациента едновременно с всички 28 държави-членки на ЕС....

Системата импланти ICX – Templant притежава всички характеристики, наложени от съвременните изисквания в имплантологията от гледна точка повърхност, плътност, лесен и бърз хирургичен протокол, богат избор от абатмънти (стандартни, керамични, златни, временни, CAD/CAM и т.н.), при изключителна за немско качество цена.

Специалистите ще се запознаят с новата фамилия импланти NICE, разработена за използване при специални случаи (тесни алвеоларни гребени или ограничени пространства между съседни зъби и корени). Те са комплектовани с нова протетична линия и са подходящи както за незабавно поставяне след изваждане на зъба, така и за незабавно натоварване.

С имплантите NICE могат да се правят всички видове възстановявания – единични, мостови и цялостни протези.

Това са някои от експонатите, които демонстрират нововъведенията в денталната имплантология. По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (Dental Tribune Study Club Symposia) авторитетни лектори ще споделят с хирурзите имплантолози опит от своята практика, постигнати научноизследователски резултати и успешно прилагани средства, методи и техники на лечение на различни случаи.

Инсталират паникбутони в спешните отделения

Паникбутони да бъдат инсталирани в спешните отделения и приемни кабинети, за да могат работещите там лекари и медсестри да реагират б...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com