Истинската любов не признава време и разстояние

90711
Истинската любов не признава време и разстояние

За истинската любов времето и разстоянието няма значение. Това се потвърждава и от историята на Лейн Томпсън и Лукас Блум, които се събират след повече от две десетилетия, пише БГНЕС.

Двамата са били неразделни в гимназията. Били са толкова влюбени, но Лейн трябвало да се премести от родния си град в Илинойс след дипломирането. Тогава не съществувал интернета, а с мобилните трудно успявали да се свържат.

След известно време двамата решили да продължат с живота си и дори се оженили за други хора. През последните 23 години са се виждали само веднъж - на сватбата на тяхна обща приятелка през 2001 година. Лейн твърди, че никога не е преставала да мисли за Лукас. "През цялото време беше в мислите ми, дори и съпруга си сравнявах с него".

Лейн се разделила със съпруга си през 2011 година и решила да намери Лукас във Фейсбук. Там разбрала, че и той се е разделил със съпругата си и двамата започнали отново да се чуват. Когато си признали, че никога не са преставали да се обичат, те решили да се срещнат на моста в техния роден край. "Беше магическо. Държахме се за ръце и плакахме", разказва Лейн.

Шест месеца по-късно Лукас се мести при нея и децата й в Кентъки, а през декември поискал ръката й на същия мост, на който за първи път се срещнали преди 23 години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com