Жена роди в тоалетната на самолет

14460
Жена роди в тоалетната на самолет

Бременна жена роди преждевременно в тоалетната на летящ самолет. Машината се приземи извънредно във Виетнам, след като филипинката роди момченце.
За щастие на майката, на борда на самолета са се намирали две филипински медицински сестри, които й помогнали с раждането, докато машината летяла по дестинацията Дубай-Манила. Майката е решила да нарече бебето си ЕК, въздушният код на Емирствата, предаде БЛИЦ.

Когато видях майката да отива към тоалетната, разбрах, че я боли. Бащата беше нервен... вървеше само напред-назад, почти се беше разревал, затова предложих да помогна”, каза една от сестрите пред сайта XPRESS. Тя също разказа, че е намерила бебето посиняло от недостиг на кислород.

След отстраняването на амниотичната течност от устата, носа и ушите на бебето, на него и на майка му са били дадени кислородни маски. Бебето е било увито в одеяла и топлено с LED-лампи.

Съобщава се, че 35-годишната майка е изписана от болницата в петък, но бебето, родено в 27-та седмица на бременността, остава в интензивното.

Редактор: Калина Здравкова

Жена иска компенсация за 10 години без съпружески секс

Израелка даде под съд бившия си съпруг, който в течение на 10 години не е изпълнявал съпружеските си задължения в леглото. За всяка...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com