Жените избраха перфектния пенис. Вижте го!

337590
Жените избраха перфектния пенис. Вижте го!
Снимка: Thinkstock

75 жени си казаха тежката дума за това какъв точно трябва да е перфектният пенис. Дамите избирали измежду 33 разпечатани на 3D-принтер мъжки достойнства и били помолени да отговорят кой точно размер биха искали да имат постоянният им партньор и кой - любовникът за една нощ.

Проучването е проведено от учените от Калифорнийския университет. За разлика от швейцарските им колеги, които анкетираха жени със снимки на пениси.

Първият човек в света с успешно трансплантиран пенис скоро ще стане баща

Реципиентът на първия в света успешно трансплантиран пенис скоро ще стане баща, пише The Sydney Morning Herald. Неговите хирурзи скоро...

Въпреки разпространеното мнение, че жените са лакоми, се оказва, че желаните размери са 16 см дължина и 12 см обиколка. Все пак, факт е, че повечето жени са избрали малко по-голям размер пенис, от този, който имат половинките им.

Що се отнася до желаните размери на любовника за една нощ, то претенциите към него са по-големи. Мачото трябва да притежава 16,25 см дължина и не по-малко от 12,7 см обиколка.

Експресна анкета установи, че на пръв поглед 12 см обиколка не са чак толкова ужасяващи и изказа мнение, че изследването най-вероятно е правдоподобно.

Припомняме, че наскоро швейцарските учени се заеха с изясняването на въпроса как изглежда идеалният пенис. За да намерят отговора на този така важен въпрос, те направили проучване сред главните ползватели – представителките на нежния пол.

4 ужасяващи истории, свързани с пениса

Директорът на американския Институт за мъжкото здраве Брайън Стейснър разкри няколко прелюбопитни истории от практиката си на спасите...

Ето какви са резултатите: На първо място по важност за дамите е общия външен вид на пениса. На следващо място в списъка са окосмяването, кожата на пениса и обиколката му.

Колкото и да е странно, дължината на пениса е едва на шесто място по важност в рейтинга на женските предпочитания.

Най-малко жените ги интересува положението на пениса, каквото и да означава това.

 

Някои интересни факти за пениса

След като разбрахме, че пенисът може да се скъси, ето още няколко интересни факта за този орган, този път не толкова отчайващи. Съотно...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com