Жените, с които мъжете не биха искали да си имат работа

199314
Жените, с които мъжете не биха искали да си имат работа
Снимка: Thinkstock/Guliver

Жените са непредвидими. Първо могат да ти се сторят невинни като сълза, а след това да се чудиш от къде ти е дошло всичко! Много от тях си дават вид на покорни и добри домакини, докато един ден не те изненадат с поведението си и това, на което са способни.

Близнаци

Ето защо е добре да имате връзка с Лъв

Лъвовете са много сърдечни хора и половинките им трябва да знаят, че са способни да обърнат света, за да задоволят всички желания на чо...

Не се изпречвайте на пътя на тези жени, ако не знаете как да им угодите според желанията. Те са много взискателни, обичат подаръците... обичат и да ги връщат, когато не отговарят на техния вкус и класа. Близнаците не си падат по семейния живот, нито пък по моногамията. Понякога се занимават с двама или с трима, но са достатъчно опитни, за да не разбере нито единият, нито другият. Близнаците не прощават изневери и не се връщат при стари любови. Ако сте сгрешили, не очаквайте милост.

Скорпион

На пръв поглед жените със зодия Скорпион изглеждат сдържани и разбрани, но истината е, че в душите си са огън! Не обичат мъжете, които нямат кариера и такива, които не знаят как да се държат с една дама. Скорпионите могат да си съберат багажа и да си тръгнат без изобщо да кажат на някого. Не изпитват чувство за дълг към мъжете, които не обичат. Играят смело и не смятат, че е грях да се захващат с няколко мъже наведнъж, стига да имат време от цялото кокетничене. Жените Скорпион са огнени!

Козирог

Изключително самостоятелни личности, които нямат нужда от мъж до себе си, а по-скоро играчка. Те са независими, горделиви и трудно могат да попаднат в капана на някой мъж. Омайват за нула време, а след това си тръгват точно, когато отсрещната страна започне да хлътва сериозно. Но не им се сърдете, истината е, че силата на тези жени не им позволява да обичат истински, защото го смятат за слабост. Ако излизате с жена Козирог, бъдете готови са всичко по всяко време и не се изненадвайте, ако се събудите с празно легло до себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com