Как еднополовите бракове ще доведат до крах на цивилизацията

13647
Как еднополовите бракове ще доведат до крах на цивилизацията
Снимка: Getty Images/Guliver

Сега еднополовите бракове се смятат за закони на цялата територия на САЩ. На пръв поглед всичко изглежда ОК, когато равноправието пред закона може само да радва.  Но не всички са съгласни това. Скоростта на днешните новости и комуникации е толкова голяма, че веднага след като бе обявено решението на Върховния съд последваха яростни възражения и страшни пророчества за настъпващия колапс в обществото. Най-лесно е подобни писания да се припишат на хорската злоба, която непризнава, че човечеството вече не е длъжно да се придържа към остарелите възгледи. Но ако не е само това. В крайна сметка всички ние си спомняме какви наводнения се случиха във Великобринатия, когато тя призна еднополвите бракове, а за такава голяма страна като САЩ, последиците може да се окажат катастрофални, пише британската журналистка Дин Бърнет за The Guardian. Ето някои възможности, които трябва да се имат предвид.

 Извращение на природните закони

Турската полиция разгони гей парад в Истанбул

Турската полиция за борба с безредиците приложи сила, използвайки гранати със сълзотворен газ и водни оръдия, за да разпръсне няколко...

Губернаторът Майк Хакаби отбеляза, че решението на Върховния съд би било извращение спрямо природните закони, а това не е възможно. Но сега еднополовите бракове са легални, значи все пак хората са способни за извращават законите на природата. Този извод поражда множество проблеми, тъй като тези закони отговорят за нашата планета буквално за всичко.

Ако хомосексуалистите наистина могат са ги променят по свое усмотрение, ние разбира се ще се надяваме, че работата ще се ограничи само с увеличаването на броя на дъгите, но никой не може да гарантира това.

Току виж някой лекомислен хомосексуалист, който не се справя с тежестта на куфара реши да намали земната маса, за да отслаби гравитацията? Така всички ние може да излетим от атмосферата. Естествено нищо подобно не би се случило ако еднополовите бракове бяха така естествени, както разнополовите. Та нали в природата непрекъснато се сключват разнополови бракове. Тълпи от създания от най-различни видове непрекъснато бързат към обредните зали,за да подпишат естествено възникналите документи, благодарение на които техните бракове ще бъдат признати в рамките на природното право. Особено активни са пингвините, не случайно през цялото време се движат в сватбените си костюми.

Прекалено много дъги

Както  може да се предположи, тържествата по случай новият закон доведоха до  появата на огромен брой дъги. В това на пръв поглед няма нищо лошо, но всъщност не е така! Помислете само как влияят на зрението на онези, които са принудени да ги гледат.

Ние възприемаме цветовете благодарение на специални клетки-фоторецептори. Поради природата си тези клетки се уморяват ако прекалено дълго време се сблъскват с един и същ стимул. Съответно заради всичките тези дъги хората може да престанат да различават цветовете, а това би било истинска катастрофа! Как тогава ще знаят когато пресекат улицата или кой кабел на бомбата да отрежат?

Берлин - люлка на движението на хомосексуалните

Берлин е хомосексуалната столица. И то не от вчера - преди 150 години там се заражда гражданското движение на хората ЛГБТ. Названието ...

А какво ще се случи с децата? В детството зрителната кора на мозъка не  е формирана изцяло и развитието ѝ зависи от това, което детето вижда. Ако то непрекъснато се сблъсква с ярки цветове, разположени в една и съща последователност, това може завинаги да увреди възприятието им за цветовете . Бъдещето поколение е в опасност! Моля, някой да помисли за децата, ЗА  ДЕЦАТА!!!

Промени в  климата

Легализацията на еднополовите бракове ще доведат до един очевиден резултат – браковете ще станат повече. Това означава, че ще има повече сватби. По време на сватбите много хора се събират на едно място, на това място става много топло, тъй като всеки човек отделя топлина. На всичкото отгоре мнозина идват на сватбата, след като са преминали големи разстояния. Това изисква транспортни средства, повечето, от които отделят въглероден газ.

Ситуацията се утежнява допълнително от „задграничните“ сватби, на които щастливата чета заедно с гостите летят в чужбина, а всеки нов полет означава ново производство на CO2.

Броят на браковете ще повиши броят на сватбите, а това от своя страна ще доведе до опасност от глобално затопляне в глобален мащаб.

Антигей протестът: Парадът развращава децата

С плакати: "Да спасим децата от разврата!", скандирания: "Не искаме парад в моя роден град!" и искане за оставка на столичния кмет Йо...

По този начин противниците на еднополовите бракове съвсем спокойно може да добавят и този аргумент, направо е чудно как още  никой не се е сетил.

Хлъзгави моменти

Един от главните аргументи срещу еднополовите бракове е в това, че традиционният брак е необходим, за да се раждат деца, а еднополовите двойки не се размножават. Но ако легализирането на еднополовите бракове извращава природните закони, то и законите, които не позволяват на еднополовите двойки да се размножават вече не действат и в такива двойки може да се появи потомство!

Друг „хлъзгав“ момент е, че легализирането на еднополовите бракове неминуемо ще доведе до легализирането на полигамията, инцеста и дори браковете със животни – напр. с котки  и кучета.

Какво ще стане ако това се случи и хората започнат да се женят за животните? След като отменихме природните закони, в тези бракове ще започне да се раждат деца. До какво може да доведе това? Естествено до появата на раса от хибриди, полу хора - полу животни и така човешката раса ще изчезне!

Британският парламент с най-много гейове в света

Британският парламент се оказа с най-много хомосексуалисти в света след изборите от миналата седмица, предаде БГНЕС. Сред депутатите и...

Дина Бърнет все още не е  била канена на еднополова сватба, но тя не се обижда от този факт.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com