Как излишните килограми се превръщат в злато

138661
Как излишните килограми се превръщат в злато
Снимка: Thinkstock/ Guliver

За втора поредна година в Дубай започва конкурс за отслабване. Сякаш нищо особено, но всъщност за всеки свален килограм, участниците в състезанието ще получат 1 г злато, съобщи РИА Новости .

Конкурсът се организира от управата на Дубай. Участие в него може да взема хора от всички възрасти и националности – организаторите не поставят никакви ограничения. Поканени са всички по-закръглени жители на емирството.

Златна треска във Витоша

Истинска треска за злато кипи в полите на Витоша. Потоци и ручеи по южния склон на планината са обсадени от хора с легени, драги, помпи...

Според условията на конкурса, победители ще станат онези участници, които ще успеят да намалят теглото си с най-малко 2 кг за два месеца.

Тези, които успеят да се справят със задачата ще получат по 1 г злато за всеки отишъл си килограм.

Конкурсът се провежда за втори път, но тази година възнаграждението ще се удвоява, ако дете на участника също успее да отслабне с два килограма.

„През тази година ние даваме предимство на онези семейства, които ще получат двойна награда в сравнение с индивидуалните участници, ако вземат участие в конкурса заедно с децата си”, поясни един от организаторите Хусейн Насер Лута.

Тоалетна хартия за 150 паунда ролката?

Едва ли някой би предполагал, че нещо, което ежедневно използваме за своите усамотени нужди буквално ще излезе златно. Това обаче е фак...

Семействата може да заявят участие на две деца до 13 години.

Конкурсът започва на 15 юли и завършва на 15 септември. Миналата година участниците получиха 16 кг злато на стойност 540 хиляди долара.

 

 

Откриха евкалипти, съдържащи злато в листата си

Чували сте израза „Парите не растат по дърветата!“. Той обикновено се използва, за да се изтъкне, че парите не се изкарват ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com