Как живее една истинска "тройка" в Швеция

48800
Как живее една истинска "тройка" в Швеция
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любовта понякога приема невероятни измерения и излиза извън рамките на общоприетите норми. Някои обаче не се притесняват от това и намират начин да запазят щастието и хармонията в семейството, независимо от общественото мнение.

Такава е историята на 35-годишния Ерик и 34-годишната Линда. Всичко между тях е могло да завърши просто с развод, когато Ерик признал на жена си, че е влюбен и има връзка. При това не с жена, а с мъж. Негов избраник станал колегата му Хампус Енгстом.

Интересни открития за сексуалността

Традиционният поглед върху сексуалното поведение приписва на мъжа задължението да защитава и обезпечава жената, в замяна на нейната вяр...

Противно на очакванията жената се отнесла към новината сдържано и спокойно, като дори предложила да се срещнат тримата и да обсъдят създалото се положение.

В процеса на разговора станало ясно, че никой няма намерение да се разделя с никого. Тримата решили, че триото може да продължи да съществува, при това – съвместно.

Хапмрус се пренесъл, заедно с 5-годишната си дъщеря в дома на Ерик и Линда, които отглеждат три свои деца - 13-годишен син и 9-годишни момчета близнаци.

В началото тримата се притеснявали как ще реагират децата и близките им, но всичко се наредило благополучно. Децата се отнесли с разбиране към създалата се ситуация и сега дори са доволни, че имат двама бащи.

Да си поръчаш и вибратор с питието... (18+)

В Токио бе открит дамски бар, в който посетителките могат да се наслаждават на приятни питиета и да разглеждат секс играчки, пише Metro...

Тройката не само живее заедно, но е и основала свой собствен бизнес за детско облекло и такси услуги.

Линда, Ерик и Хампус дори спят заедно. Те искат да узаконят отношенията си, за да избегнат неудобството в хотелите, когато запазват стая за трима.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com