Как се кара в града без капка гориво? Разбери и спечели страхотна награда!

8712
Как се кара в града без капка гориво? Разбери и спечели страхотна награда!

Бъдещето на автомобилите на фона на глобалното затопляне и непрекъснато растящите цени на петрола е категорично: алтернативните методи на задвижване ще доминират през следващите десетилетия.

Ето защо най-голямата технологична медия в страната HiComm стартира кампания, с която да запознае повече хора с предимствата на електромобилите, както за околната среда, така и за самите водачи – а именно, придвижване с 0 вредни емисии и без разход на гориво. Ентусиастите, включили се в образователната игра, ги очаква страхотна 5-дневна почивка за двама с включени голф уроци. Всеки желаещ, притежаващ шофьорска книжка, може да се включи в нея до 5 декември във Facebook на http://www.facebook.com/HiCommMagazine. Необходимо е само да тествате знанията си за автомобилите на бъдещето, помагайки си с жокерите, за да имате шанса да станете щастливецът, който ще разпуска близо цяла седмица в компанията на близък човек сред прекрасната природа на Пирин. Домакините от Пирин Голф&Кънтри Клуб са включили към 5-дневния пакет и безплатни голф уроци.

Пресъздадоха теорията на относителността чрез компютърна игра

Теорията на относителността на Айнщайн е достатъчно трудна за възприемане, което е причина броят на хората, знаещи и разбиращи я до най...

Победителят ще спечели също и възможността да направи тест драйв на електромобила от най-ново поколение, който разполага с електродвигател и литиево-йонна батерия. С него могат да се изминат до 80 километра само с едно зареждане в контакта от домакинската мрежа, което е напълно достатъчно за ежедневното придвижване в града. При дълги пътувания се ползва и допълнителният бензинов двигател, който играе ролята на генератор за поддържане на заряда в батерията и удължаващ пробега до над 500 км. В режим на удължен пробег разходът на гориво остава значително по-нисък от този на обикновените бензинови автомобили.

По-информирано общество за електромобилите означава по-отговорно отношение към проблемите на околната среда и по-малко ваши средства, които да изгарят през ауспуха.

Разберете повече за електромобилите и участвайте в томболата за незабравима почивка на http://www.facebook.com/HiCommMagazine.

 

Елитни морски тюлени наказани в САЩ заради видеоигра

Седем членове на морските специални части /Navy Seals/, които унищожиха Осама бин Ладен, са станали обект на административни санкции ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com