Каква суперсила имаш според ЗОДИЯТА

172958
Каква суперсила имаш според ЗОДИЯТА

Всички ние притежаваме качества, които ни правят специални и различни. Зодиите до голяма степен могат да ни покажат кои са нашите най-изразени черти от характера. Ето и вашите:

Овен – неограничена енергия

Каква жена си според египетски хороскоп

Стар египетски хороскоп разкрива черти от характера ти според датата на раждане. Виж каква богиня си според него: Анубис (18 февруари ...

Хората на този знак могат да бъдат герои, чиято енергия никога не пресъхва. Бързи са, сръчни, дори могат да не ядат и не спят, докато не получат това, което искат.

Телец - емоционална сила

Представителите на този знак могат и физически и емоционално да устоят на предизвикателствата. Лесно се справят в трудни ситуации и буквално нищо не може да ги пречупи.

Близнаци – умствен запас

Близнаците обикновено имат способността да поемат огромно количество информация за невероятно кратко време. Независимо дали четат или просто наблюдават, имат капацитет да научат много нова информация.

Рак – сила за състрадание

Да имат суперсила, Раците определено ще се похвалят с емпатията. Те са в състояние да разберат всички хора и мотиви около себе си, така че лесно се свързват с емоционалното им състояние. Обичат да установяват специална връзка с всеки човек, животно или растение на земята.

Лъв – господар на огъня

Техният горещ темперамент може да създаде огън от нищо – достатъчно е само малко да се сърдят. Но с еднаква скорост може да изгасне, ако забележат, че вреди на близките им приятели и близки.

Дева – човешко торнадо

Заради скоростта и интензивността който краси хората, родените в този знак, може свободно да се нарекат като човешко торнадо. Благодарение на възможностите да мислят 5 стъпки предварително, могат напълно да променят ситуацията, точно като торнадо.

Везни – промяна на форми

Членовете на този знак краси едно практическо умение – способността на корекция и приспособимост. Като супер герои, те лесно се адаптират към всеки и навсякъде. Тяхната сила им позволява да живеят живота в повече форми и от повече позиции.

Скорпион – четец на душата

Членовете на този знак определено знаят как да четат чуждата душа. Те са единственият знак в зодиака с толкова силно възприятие и мощно логическо мислене. Щом Скорпионът ви  погледне в очите, може да прецени и види вашите неискрени желания, страсти и цели.

Стрелец – детектор на лъжата

Стрелците много лесно може да измъкне истината от всеки. Затова са супер герои, наречени човешки детектор на лъжата. До истината няма да стигнат чрез измерване на пулса и промените в дишането, а чрез дребни манипулации, с които ще открият събеседника докато мига.

Козирог – управление с мислите


Имат невероятно силна умствена енергия и постоянство, с която и другите убеждава в тяхното лично мнение и техните решения. Козирогът знае буквално да контролира чужди мисли. Идеите им са винаги гениални защото знаят издържано да ги защититават.

Водолей – невидими

Водолиите лесно стават невидими. Тяхната мощност за изчезването е невероятна, и физически и психически. Благодарение на тази способност знаят да се дистанцират, когато трябва, но и да обиколят света и да опознаят нови хора и нови ситуации.

Риби – създатели на нови светове

Вечните мечтатели, които не се справят най-добре в реалния свят знаят как да създадат нови, паралелни светове. Тяхната фантазия и креативност няма граници, така че ако ги попитате с удоволствие биха живели в някакъв футуристичен филм като Матрицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com