Какъв брак ви очаква с мъж от зодия...

204008
Какъв брак ви очаква с мъж от зодия...

Бракът е сериозна стъпка в житейския път на всеки човек. И докато повечето момичета си мечтаят да кажат заветното "Да”, облечени в красиви бели рокли, при господата ситуацията е коренно различна.

Някои от тях се страхуват от обвързване, други все не събират смелост да предложат на своите половинки, а трети смятат, че това е само подпис на лист хартия, лишен от всякаква тежест. Разбира се, съществуват и много изключения… Разберете дали вашият партньор е сред тях, като откриете зодията му по-долу.

Овен

Мъжете от тази зодия искат да са обичани, да са в разбирателство и в хармония с половинката си. Ако решат, че ще се вричат във вечна вярност, те ще го направят с лекота, без да мислят твърде много. Никога не бива да бъдат притискани в тази насока, защото започват да се разколебават и в крайна сметка ще решат, че имат твърде много амбиции и мечти за осъществяване.

Телец

В партньорските отношения Телецът не бива да бъде пришпорван. Той ще пристъпи към създаване на семейство едва, когато напълно се довери на половинката си. Това ще се случи много бавно, така че се запасете с големи дози търпение. Въпреки това, трябва да знаете, че в семейните отношения мъжете, родени под тази зодия, са много грижовни, отдадени и лоялни, но и доста ревниви.

Близнаци

Сигурно сте чували много лоши неща за Близнаците и отношението им към дълготрайните връзки. Мъжете от тази зодия се стремят да се развиват постоянно и хич не им е лесно да сложат брачните окови. В случай, че стигнат до олтара, Близнаците ще се свържат само с някоя неспокойна личност, която да им носи разтоварване и жизненост в домашната обстановка.

Рак

Ако от малко момиченце сте мечтали да облечете булчинска рокля, най-добре го направете с мъж от зодия Рак. Тези господа са истинско олицетворение на патриархалните ценности и морални устои. Ще ви предложат по традиционен начин, така че не очаквайте чудеса от храброст. За сметка на това, в брака ще бъдете истинска щастливка, защото Раците са изключително верни, отговорни и обичливи.

Лъв

Тези романтични души жадуват обожание. Искат да усещат във всеки един момент вашата гордост, че са до вас. Дори вече да са минали 40-те, Лъвовете няма да се оженят просто ей така, защото им е време. Те искат страст и красота в любовните отношения. Ако решат да предлагат брак, бъдете сигурни, че ще е истинско представление – зрелищно, луксозно и бляскаво, като самите тях.

Дева

Мъжът Дева вярва искрено в истинската любов, която сме виждали само по филмите. Това го кара да търси съвършенство както в брака, така и в човека до себе си. Не е романтичен, а здраво стъпил на земята. Ако реши, че иска да се обвърже сериозно, не очаквайте да пада на колене с пръстен в ръка. По-скоро ще ви даде бял лист хартия и ще иска заедно да напишете позитивите и негативите на брака, за да си направи добре сметката.

Везни

Мъжете, родени под този знак, не се страхуват от брака, но нерешителността им често им пречи да направят важната крачка, така че имат нужда от подсещане и побутване. В брака Везните се стремят към пълна хармония, защото скандалите и напрежението ги ужасяват. Те винаги ще бъдат главни действащи лица в разрешаването на различни семейни конфликти.

Скорпион

Бъдете сигурни, че Скорпионът ще ви подложи на много тестове, за да се убеди в „годността” ви за брак. Тези мъже са взискателни, но и способни да дадат много от себе си в една връзка. Проблем за семейната хармония може да се окаже фактът, че този представител на зодиака най-трудно от всички прощава и забравя.

Стрелец

Стрелецът е идеалният пример за „вечен ерген”. Този мъж цени свободата си както нищо друго на света. В много редки случаи е готов да стигне до брак. Това, разбира се, не означава, че не може да изгради стабилна връзка, дори напротив. Способен е да отгледа поне няколко деца и да се грижи с цялата си любов за тях, но така и да не се врече във вечна вярност на половинката си.

Козирог

Мъжът от тази зодия е отговорен, практичен и търси истинската любов. Никога няма да встъпи в брак от емоционални подбуди или моментни настроения. Преди да се реши на тази важна крачка, Козирогът иска да е сигурен във финансовата си стабилност, както и в тази на своята половинка.

Разбери какво те очаква от таблицата на Далай Лама

Всички искаме да сме щастливи и да сбъднем най-съкровените си мечти. Днес ще ви помогнем да го направите с помощта на вълшебната таблиц...

Водолей

Тези господа имат доста странни отношения със срещуположния пол. Те не осъзнават истинското значение на брачния съюз, така че не са изключени браковете по сметка, по убеждения или просто от любопитство. Импулсивни са, така че не му мислят много преди да предложат – все пак, ако нещо не се получи, нали затова е измислен разводът?!

Риби

Мъжете Риби много приличат на Раците по възгледите си за семейство, въпреки че са по-непостоянни. Представят си сватбата като един от най-щастливите моменти в живота си. Макар понякога да са твърде подозрителни и ревниви, те са чудесни съпрузи и бащи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com