Какъв е хороскопът за днес

6077
Какъв е хороскопът за днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ваша задача. Така само ще задоволите желанието си да се изкажете, но нямате право на това.

Хороскопът за 1 септември

Овен Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли ...

Телец

Днес ще сте особено мнителни. Може би страховете ви си имат своето основание, но се опитайте да си представите как бихте действали в ситуацията ако не се страхувахте от нищо.

Близнаци

Днес не се подавайте на първото впечатление. Ще ви се наложи да действате бързо и първото, което ви хрумне едва ли ще е най-доброто решение. Опитайте се да спечелите време и да се посъветвате с доверен човек.

Рак

Дневният хороскоп за 28 август

Овен Изключително важен ден, който има отношение за плановете ви за цялата година. Следете тенденциите и новостите. Можете да дадете ...

Днес от вас ще искат обяснения. Помислете – нужно ли е да ги давате. Щом от раз не могат да ви разберат, обясненията, няма да помогнат. Не е във вас вината!

Лъв

Днес сте готови да се подадете на всяко изкушение, само и само да не правите това, което трябва да правите. Резултатът ще е безсънна нощ, освен ако не се разберете с приятел да ви помогне в работата ви утре.

Дева

Качеството не е като количеството. Съсредоточете се върху едно нещо днес, независимо какво е и нека нищо друго не ви интересува. Бъдете творец, мечтател, дайте всичко от себе си и ще създадете незабравим спомен.

Хороскопът за 27 август

Овен Вниманието ви днес ще е съсредоточено в дреболии и решаване на практични въпроси. Полезно е всичко, което може да донесе усещане ...

Везни

Везните ще имат един хубав и запомнящ се ден. Не се колебайте да изберете това, което ви е на сърце, а не, което разумът ви подсказва. Така със сигурност един ден няма да съжалявате, че не сте били себе си.

Скорпион

Днес не позволявайте на някаква идея да ви обсеби тотално. Животът е шарен и нищо не си заслужава да завладее цялото ви съзнание. Нито за вас е полезно, нито за него.

Стрелец

Хороскопът за сряда - 26 август

Овен Днес не се опитвайте да впечатлите всички и на всяка цена. Усилията няма да си заслужават очаквания ефект, а гаранция за успех ня...

Днес ще ви се иска да пишете и да изпратите писмото. Не го правете. Запазете го за себе си и го препрочетете по-късно. Ще видите колко много неща сте надраснали!

Козирог

Днес ще до такава степен отнесени в мислите си, че ще сте доста труден събеседник. Който каквото и да ви говори вие ще си повтаряте своето и така разговорът с вас няма да е много приятен. Спрете се сами, докато не го направи някой друг.

Водолей

Днес ще сте изпълнени с толкова енергия, че ще имате чувството, че ще промените целия свят. Това, което ще искате да направите ще успеете, само си помислете, какви точно са желанията ви, за да не съжалявате, че са се сбъднали.

Хороскопът за 25 август

Овен Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спира...

Риби

Днес може да станете обект на насмешки и дори неприятни подигравки. Усмихнете се в отговор. Много скоро ще стане ясно кой е клоунът, вие поне сте били непоколебими в мнението си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com