Какъв летен романс те чака според зодията ти

97037
Какъв летен романс те чака според зодията ти

Лятото е сезонът на влюбването. Пътувания, нови запознанства, нова тръпка и куп спомени, които да ни топлят есента. За щастие лятото едва сега започва, а ето и какво те чака в любовта според зодията ти.

Овен

Много хубаво лято с човек, на когото много държиш. Нощите ще са дълги, спокойни и романтични, а дните изпълнени с приключения. Очаквай най-романтичното си лято, което ще продължи и през есента с пътуване в чужбина.

Телец

Човек от миналото ти ще се появи и ще обърка плановете ти. Наслади се на моментите с  него, защото се очертава да бъдат незабравими. Истина е - старата любов ръжда не хваща.

Близнаци

Опитай се да приемеш спокойно всички несигурни моменти през това лято. Поставен си пред избор дали да прекараш лятото сам/а или с човек, с който не знаеш какво ще се случи. Избери това, от което не се страхуваш.

Рак

Когато най-малко очакваш, се случат най-хубавите неща. Така ще е и това лято, което ще започне колебливо, но ще завърши незабравимо. Ще отидеш на място, на което винаги си мечтал/а, а там ще срещнеш много специален човек.

Лъв

Любовните трепети ще започнат още от първия ден, в който стъпиш на морския бряг. Не се страхувай да опознаеш човека, с който Съдбата ще те срещне. Хората казват - случайни срещи няма! И ние сме склонни да вярваме в това.

Дева

Романтика като на филм! Това те чака цяло лято, а най-хубавото е, че преживяванията ти няма да са само с един човек. Наслади се на вниманието, но накрая избери само един от тях.

Везни

Ще преоткриете човека до вас и лятото ще ви даде нов свеж полъх, който ще заздрави връзката ви. Не се отказвайте от нещо, което сте градили толкова дълго и има добри изгледи да продължи завинаги.

Скорпион

Няма да можете да се отървете от внимание. Това лято ще сте магнит за противоположния пол. Знаем, че вниманието не ви е проблем, за това му се насладете подобаващо с коктейл в ръка.

Стрелец

Лятото ще се раздели на две половинки. Първата - кротка, тиха и прекарана в семейна среда, а втората - щура, дива и прекарана с човек, който ще ви разтърси. Няма да забравите преживяванията си и след 100 години.

Козирог

Сняг през лятото - веднъж на около десет години

Средно на десет години в планините през юни вали сняг. Това споделиха от БАН по повод снимка, на която се вижда прясно навалял сняг на ...

Време е да забравите хората, които вече не са в живота ви и да се огледате наоколо. Оказва се, че за вниманието ви чакат не един, а двамата души. Избирайте умно и се насладете на изненадите, които ви предстоят.

Водолей

Пътуване и много романтични изненади. Това е вашето лято, описано с няколко думи. Снимайте много, радвайте се на вниманието и не пропускайте нито едно ново изживяване, което живота ви предлага.

Риби

Предложение за брак... може би. Никога не знаеш какво те очаква в едно лято, изпълнено с много пътувания, летни страсти и щури моменти. Това е ТВОЕТО лято!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com