Китайка отряза пениса на мъжа си... два пъти

51620
Китайка отряза пениса на мъжа си... два пъти

Китайка лиши мъжа си от пениса му цели два пъти. Трагичният инцидент се случил на 13 януари т.г., след като 21-годишната съпруга разбрала, че мъжът ѝ изневерявал.

Неверният съпруг изпратил мейл на любовницата си, но забравил да затвори електронната поща и измамата лъснала. Жената побесняла, хванала ножиците и със точно движение отразяла мъжествеността на съпруга си.

Жените търсят по-надарени мъже само за еднократни авантюри

Предпочитанията към размера на мъжеството зависят от това дали жената иска да има авантюра за една нощ или желае по-дълга връзка, пок...

Пострадалият бил хоспитализиран, а достойнството му пришито на място. Съпругата не се примирила и нахълтала в болничната стая, където повторила действието, но този път изхвърлила пениса през прозореца.

Жената побегнала, но била настигната от мъжа си и пребита. По-късно тя е арестувана. Повторна операция по пришиването на пениса не е била възможна, тъй като органът не е бил намерен. Предполага се, че той е бил отмъкнат от някое бездомно животно и изяден.

Уточнява се, че мъжът вече е баща на пет деца, но не е ясно дали те са от настоящата му съпруга. Последната не се трогнала особено от новината, че неверникът е лишен от възможността да има повече деца и отсякла: „Той вече има пет!”, допълва New-York Post.

Жената е заплашена от 10 години затвор.

Първата трансплантация на пенис ще стане до 5 години

Пет години ни делят от успешната трансплантация на човешки пенис, ако опитите със зайци доведат до добри резултати, пише в. "Дейли миръ...

Това съвсем не е първият подобен случай в Китай. През септември 2014 година друга китайка лиши съпруга си от най-важното и го изхвърли в тоалетната.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com