Кои са най-подходящите моменти за секс?

96979
Кои са най-подходящите моменти за секс?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Секс експерти съставиха списък с най-добрите моменти, когато трябва да заведете половинката си в спалнята. Преди стресиращо събитие - ако ви очаква голяма и важна презентация, защита на дипломна работа, важен разговор или интервю за работа, сексът успокоява нервите и намалява кръвното налягане.

Сутрин – човешкото тяло е създадено за сутрешен секс. Не само защото нивото на тестостерона и енергията са по-високи, но и защото повишеното ниво на окситоцин увеличава и чувството за близост с партньора.

Седем съвета срещу рутината в секса

За да не се превърнат сексуалните отношения в рутина и скука, жената трябва да вземе инициативата в свои ръце. Ето и няколко съвета. В...

Когато не се чувствате добре – колкото и странно да ви звучи, ако се чувствате отпаднал в зимния сезон, най-доброто нещо е сексът, защото засилва имунитета.

След тренировка - възползвайте се от "засилката". Не само сте енергични, будни и свежи, но и се чувствате доста по уверени, което е ключът към добрия секс.

След лош ден – ако искате да освободите стреса след напрегнат ден, вземете бира и човекът до вас. Доказано е, че сексът и други форми на физическа привързаност подобряват настроението и намаляват стреса, който сте натрупали през деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно