Кои зодии ще намерят голямата любов

481050
Кои зодии ще намерят голямата любов
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички ние чакаме голямата любов, а тя не идва... и не идва. Но трябва да вярваме, че ще ни намери, защото вярата е половината от магията. Любовта е ВЪЗМОЖНА за всички зодии, но за тези три идва най-лесно и остава завинаги.

1. Риби

Представителите на зодията, понякога са обвинявани, заради своята пасивност и летаргично поведение. Това обаче не е изцяло същността им. Рибите са най-верните партньори и дори да не са щастливи, те никога няма да помислят за възможността за изневяра.

Те обичат децата и именно затова създаването на здраво и сплотено семейство е тема номер едно в ежедневието им. Освен това, рибите са зодията с най-малък кариеризъм в себе си. Те предпочитам домашния уют пред  шумотевицата.

За да изградят здрава връзка, рибите избират емоционално по-силен от тях партньор, който да поеме контрола на нещата. Те се оставят да бъдат държани в сянка, като спокойствието е техният най-щастлив момент.

2. Дева

Критичната дева също поставя на първо място семейството (стига да е срещнала партньор на нейното ниво). Но, докато рибите оставят контрола в чужди ръце, то при девите той трябва да е в техните. Освен ако не се стигне до взимането на огромни решения, което би ги изморило и притеснило.

Представителите на този знак изграждат стабилни връзки, защото са много смели, решителни и искрени. При тях няма лицемерие, лъжа или скатаване. Това предизвиква другите зодии да търсят сигурност и подкрепа именно в девите.

3. Козирог

Те са известни с буйния си нрав, нуждата да спорят постоянно и гордия им дух. Въпреки това, козирозите могат да предложат на своя партньор нещо, което е много ценно - сигурност. Те никога не участват в хазартни игри и други лесни за провокация неща, защото са много прагматични.

Един от най-силните емоционално знаци в зодиака, много сложни за разглеждане.

Козирозите не държат особено на романтиката и малките жестове. Те са привърженици на бързите и кратки решения, което ги прави смели и решителни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com