Коледни подаръци според зодията

107902
Коледни подаръци според зодията

Коледа наближава. Все още се чудите какво да подарите на любимите си хора? Тази статия ще ви бъде полезна дори и да не вярвате особено много в астрологията. Дали сме достатъчно предложения за всяка зодия, така че все ще получите вдъхновение.

 

Овен

Овните обичат да бъдат забелязвани и различавани от тълпата. Всяко нещо, което ще ги накара да изпъкнат е добре дошло. Освен това подаръкът за тези представители от зодияка трябва да показва, че наистина държите на тях и не сте избрали просто нещо в бързината.

Подходящи подаръци за жената овен – скъп парфюм, всякакви шикозни аксесоари (обеци, гривни, колиета), хубава козметика, луксозно бельо. Ако избирате някаква дреха имайте предвид, че любимите цветове на овните са черното и червеното.

Подходящи подаръци за мъжа овен – всякакви технологични джаджи ще ги зарадват, билет за спортно събитие, пъзел (ако бюджета ви е по-нисък), колан от естествена кожа.

 

Телец

Телците са естети, които знаят как да оценят най-фините и изискани неща. Всеки подарък, който ще ги накара да се чувстват в свят на лукс и изисканост ще ги зарадва истински.


Подходящи подаръци за жената телец – диск с подходяща селекция музика, изискано колие, предмети за декорация на дома, свещи, изисквани бонбони. Телците харесват зеленото.

Подходящи подаръци за мъжа телец – плетен шал, бутилка изискано вино.

 

Близнаци

Близнаците са изследователите на зодиака. Те обичат да пътуват и да научават нови и нови неща всеки ден. В същото време са практични хора, обичат подаръцоте, които могат да използват в ежедневието. Освен това са интелигентни, начетени и много комуникативни. Подходящите цветове за тях са жълто, оранжево и виолетово.

Подходящи подаръци за жената близнаци – книга, смартфон, логическа игра, аксесоари за пътуване (например хубав куфар).

Подходящи подаръци за мъжа близнаци – лаптоп, смартфон, уебкамера, куфар.

 

Рак

Раците са много привързани към семейството и дома. Самият факт, че подарявате нещо на представител на тази зодия, ще го направи истински щастлив. Добра идея е да купите нещо, което  ракът е споменавал, че иска да протежава. Това ще му покаже, че сте запомнили и слушате всяка негова дума. Цветът на раците е синият.

Подходящи подаръци за жената рак – всичко ръчно изработено (дори само картичка) ще ги зарадва, както и екскурзия, свеж парфюм,  бижу или диск с музика за медитация.

Подходящи подаръци за мъжа рак – бутилка хубав алкохол, картина, икона.

 

Лъв

Лъвовете имат самочувствието на крале и кралици на своите джунгли. Създават добри и дълготрайни приятелства. Изключително много обичат подаръците и изненадите. Можете да им купите нещо, с което ще се гордеят истински. Любим цвят – оранжево и червено.

Подходящи подаръци за жената лъв – домашен любимец, билети за концерт, интересен сувенир, свещник, ръчно изработено бижу, ваучер за масаж или козметична процедура.

Подходящите подаръци за мъжа лъв – CD на любимата група, мобилен телефон, забавна тениска, нещо изработено от вас.

 

Дева

Девите са най-практичните представители на зодиака. Биха се зарадвали на всичко, което ще им помога в ежедневието – за организиране, за готвене, за чистене. Имайте предвид, че по подаръка, който им избирате те съдят какъв е вашият характер. Подходящи цветове – червено и лилаво.

"Милион и едно желания", шоколадови яйца и Коледа

Коледа - най-вълшебното време за едно дете, в което сякаш всички приказки оживяват. Пухкав снежец, Дядо Коледа и купища подаръци - какв...

Подходящи подаръци за жената дева – книга, хубава козметика, предмети от домакинството, бельо.

Подходящи подаръци за мъжа дева – куфар (за бизнесмените), бельо, пижама, вратовръзка.

 

Везни

Водени от Венера, планетата на любовта и красотата, те също са естети. Но бъдете внимателни при избора на подарък, тъй като везните не могат да прикриват истинските си чувства и емоции, така че ще ви кажат направо, че вратовръзката, която сте им купили е старомодна. Нещо скъпо и елегантно ще ги накара да оценят жеста ви. Техните цветове са синьо и сребристо.

Подходящите подаръци за жената везни – отбрани сладки и бонбони, екзотична храна, екзотичен масаж, стилно бельо, скъпа блуза, комплект бижута, масажно масло.

"All I Want For Christmas Is You" в различни музикални стилове

Антъни Винсънт, който има популярен YouTube канал със свои изпълнения на популярни песни в различни стилове, впечатли интернет потребит...

Подходящите подаръци за мъжа везни – бутилка качествен алкохол, скъп парфюм, часовник, поставка за вино.

 

Скорпион

Те са най-тъмната и загадъчна зодия от всички 12. Добри и лоялни приятели са, но никога не забравят хората, направили им зло. Към партньорите си се отнасят много чувствено и страстно. Относно подаръците са изключително претенциозни. Ако искате да не бъдете критикувани, то изберете нещо луксозно или нещо, което ще стимулира техния интелект. Цветовете, на които можете да се спрете са тъмно червено и лилаво.

Подходящи подаръци за жената скорпион – скъп парфюм или часовник, книга, която трудно се намира, комплект за ароматерапия, секси бельо.

Подходящи подаръци за мъжа скорпион – скъп телефон, бельо, книга.

Как да опаковате подарък за 12 секунди

В случай, че сте обезпокоени, защото ви предстои опаковането на коледните подаръци, а техниката ви не е от най-блестящите, по-долното в...

 

Стрелец

Стрелците са най-активната зодия. Те обичат да пътуват и мразят да бъдат вързани на едно място. Това предполага и тяхната силно изразена спортна натура – обичат активностите и комуникацията. Най-важното за стрелците е, че вие сте си направили труда да им купите нещичко. Техният цвят е кафявото.

Подходящи подаръци за жената стрелец – билети за пътуване в чужбина, книги за пътуване, сладка тениска със забавен надпис, ваучер за фитнес.

Подходящи подаръци за мъжа стрелец - екипировка за планинско катерене, ваучери за различни спортове (в това число и екстремни).

 

Късметче от баницата: Избери си число от 1 до 30

Виж какъв късмет от баницата ще ти се падне! Намисли си едно число от 1 до 30 и погледни надолу, за да видиш какво ти се пада. Екипът н...

Козирог

Козирозите имат афинитет към историята и обичат традициите. Стремят се нещата да бъдат направени по правилния и традиционен начин. Изключително последователни са както в работата си, така и в личния си живот. Техните цветове са сиво, черно и сребристо.

Подходящите подаръци за жената козирог – златен часовник, дизайнерски дрехи или обувки.
Подходящите подаръци за мъжа козирог – антики с висока стойност, всякаква скъпа електроника, кожена мъжка чанта, кожен колан.

Водолей

Водолеите са нестандартни и индивидуалистични натури, които винаги са обкръжени от приятели.  Като цяло не са никак придирчиви и взискателни към подаръците, които ще им подарите, стига да са от сърце. Техните цветове са светло синьо и оранжево.

Подходящите подаръци за жената водолей – ароматерапевтичен масаж, нещо забавно ексцентрично или иновативно ще им се понрави, домашен любимец, оригинални дрехи или сувенири.

Моят коледен спомен: Спане под елхата

Нямам спомен съзнателно и искрено да съм вярвала в Дядо Коледа, но когато си малък и родителите ти ти казват, че той съществува, си паз...

Подходящите подаръци за мъжа водолей – пътуване, стратегическа игра, билети за концерт.

 

Риби

Рибите са мечтателите и романтиците на зодиака. Те се интересуват от история, психология и изкуство. Те обичат екзотични подаръци и предмети, които ще ги накарат да си мечтая за още по-екзотични места и дестинации. Техните цветове са розово, бебешко синьо, зелено.

Подходящите подаръци за жената риби – парфюм, плюшена играчка, свещи, ароматерапевтичен масаж, бижута.

Подходящите подаръци за мъжа риби – диск на любим изпълнител или група, книга за психологията, предмети за декориране на дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com