Колко сантиметра ви делят в спалнята?

34091
Колко сантиметра ви делят в спалнята?
Снимка: Thinkstock

За да се разбере колко щастливи са двама души, които живеят заедно, трябва да се изследва как спят, твърдят британски учени.

Специалистите са изследвали популярни пози за сън сред съпружеските двойки и са установили, че съпрузите, които спят на по-малко от 7 сантиметра един от друг, са най-доволни от отношенията си. А тези, които спят на повече от 70 сантиметра дистанция, са най-недоволни.

Либидото зависи и от дълговете

Според  ново изследване, задлъжнелите влюбени правят в пъти по-малко секс, което на свой ред води до в пъти повече раздели и изне...

Сред двойките, които спят като "прилепени" един за друг, броят на доволните е бил 86%, в сравнение с предпочитащите да спят на разстояние - само 66%.

При 12% от семействата дистанцията по време на сън е била под 7 сантиметра, при 2% - повече от 70 сантиметра. 42% от съпрузите са заявили, че предпочитат да спят, лежейки с гръб към половинката, 31% - в една посока, а 4% - обърнати един към друг.

Освен това учените са установили, че щастливи в брака са двойките, които се докосват по време на сън с телата си. При тях удовлетвореността от развоя на отношенията е бил 94%. В същото време сред тези, които предпочитат да не се докосват по никакъв начин по време на сън, доволните от брака са били само 68%.

Източник: БТА

Левичарите са извънредно удовлетворени от сексуалния си живот

Левичарите имат по-добър сексуален си живот в сравнение с десничарите. Това сочат резултатите от изследване, поръчано от шведска фирма...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com