Куката представи трона от Game of thrones във Варна

32478
Снимки:

Точно в 19:00 часа, на 19 април (събота), на входа на Морската градина, оркестърът на Военноморските сили откри гостуването на Железния трон с музиката от сериала. Концертът под диригентството на кап. Мирослав Трифонов  е подаръкът на HBO към Варна и нейните гости, съобщи сайтът ovarna.bg

Реквизитният трон ще е във Варна до понеделник и всички желаещи ще могат да се качат на него и да се снимат. Морският град е четвъртата поредна спирка от Националното турне на трона. Интересът към трона е огромен и винаги има опашки от чакащи фенове, които искат да се снимат на него. Правилата са строги – само по един човек, без котки или кучета, колкото и големи фенове да са на Game of Thrones.

Първите седнали на Железния трон

Днес на терасата на Морското казино в Бургас бе поставен Железният трон от популярния сериал на HBO "Игра на тронове". Стотици бургазли...

Не липсваха и фенове дегизирани като любимите си герои, който носеха мечове и дори плюшени дракони.

Тронът е висок над 2.20 метра и тежи 134 килограма. Game of Thrones е един от най-популярните, най-скъпите и най-успешните сериали в света за последните години. Базиран е на поредица от книги, наречена „Песен за огън и лед“, на Джордж Р. Р. Мартин. След излизането на първата книга, озаглавена „Игра на тронове“, продуценти са се свързали с автора и поискали да превърнат поредицата в кино сага. Мартин отказал, защото трябвало да изрежат много голямо количество материал, за да вместят историята във филм. Вместо това избрал да стане на сериал. За да останат верни на персонажите си, повечето актьори в сериала не четат книгите – ако знаят какво се случва с героите им, има риск да позволят това да повлияе на актьорската им игра.

Тронът бе представен във Варна от един от любимите български актьори -Мариян Вълев, познат на своите фенове и като Куката. Той бе наобиколен от фенове, с които се снимаше и раздаде автографи.

Game of Thrones се снима в 7 държави на 3 континента- Хърватия, Мароко, Малта, Испания, Северна Ирландия, Шотландия, САЩ.

Качи се на трона, снимай се като крал!

"Тронът идва" - под това мото ще започне обиколката на култовия Трон от Game of Thrones (GOT), който ще гостува във Велико Търново, Бур...

Работата по пилотния епизод на поредицата е отнела 3 г. Самият автор на книгите Джордж Р. Р. Мартин е част от екипа на продукцията – това гарантира максимална точност при адаптирането на сценария. До момента участват над 257 актьора. Направени са 3 000 костюма, има 87 000 кадъра с визуални ефекти. 52 седмици се работи по един сезон от сериала.

Game of Thrones има 54 награди и 105 номинации. Новият сезон започна на 7 април по HBO и HBO GO, паралелно с американското си излъчване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com