Личният ви хороскоп за петък

13405
Личният ви хороскоп за петък
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес ще имате по-изострена нужда от разбиране и подкрепа. Обръщайки се към някого за тях, предварително се убедете, че избраният човек е в подходящото настроение, за да не получите болезнен отказ.

Хороскопът за 8 октомври

Овен Този ден е добър за планиране на почивните дни.  Имате доста неща за пазаруване, така че проучете магазините и наличността,...

Телец

Днес ще сте по-шумни от обикновено. Ще сте толкова ярки и гръмогласни, че няма как да останете незабелязани. Внимавайте да не бъдете и прекалено настъпателни, че така ще уплашите бая народ.

Близнаци

Днес няма да сте в състояние да се занимавате със сериозни неща. Затова пък ще допринесете за доброто настроение и на околните. Блазе им на хората около вас.

Рак

Днес е добре да стъпите и с двата крака на земята. Създалите сте си една идеализирана представа за света, която все повече се разминава с реалността. Отворете си очите!

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Лъв

Днес е добре да се погрижите за здравето си. След работа се приберете у дома, на топло. Направете си супа и се завийте добре. Циркулират вируси, които не са безобидни.

Дева

Днес няма да ви остане време за мечти. Поне през деня. Ще ви затрупат от задачи, защото се знае, че само вие може да ги направите толкова добре. Вечерта вече може да се отдадете на мечтания.

Везни

Древногръцки хороскоп разкрива най-тъмните страни на ЗОДИЯТА ви

Всеки един от нас има тъмна и светла страна на характера си. При едни тъмната половина надделява над светлата, а при други доброто успе...

Днес част от личния ви живот може да стане обществено достояние. Това не е приятно, но не правете драма. На всички хора се случват подобни неща. Бъдете с високо вдигната глава.

Скорпион

Днес ще сте невероятно практични. Използвайте този заряд, за да внесете ред в офиса, а и у дома ви. Така почивните дни ще са свободни за каквато ви е на сърцето дейност.

Стрелец

Днес най-силното ви оръжие ще е вашето въображение. Не се съмнявайте в ценността на идеите ви, колкото и странни да ви се струват на вас и на околните. Довършете нещата докрай.

7-те двойки зодии, които са създадени един за друг

Колкото повече помъдряваш, толкова повече разбираш, че любовта е сложна игра, за която дори и да знаеш правилата, не ти гарантират побе...

Козирог

Днес ще бъдете вдъхновени. Бъдете подготвени за изненадващо посещение от човек, който не е от най-приятните, които може да видите. Срещата ще приключи бързо и ефективно. После ще може да правите, каквото си поискате.

Водолей

Днес някой може да си позволи да ви се присмее. Колкото по-болезнено реагирате на това, толкова повече удоволствие ще му доставите. Пък и най-добре се смее този, който се смее последен.

Риби

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Не предизвиквайте съдбата. И тя има предел на търпението.  Време е да вземете част от обстоятелствата под свой контрол или поне да опитате.  Понякога липсата на новини е добра новина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com