Масова оргия завърши със смърт

66543
Масова оргия завърши със смърт
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Седем възрастни хора са починали по време на оргия в белгийския град Шарлероа. Петима са предали Богу дух от спиране на сърцето, а други двама от белодробен отток, съобщи Лента.ру, позовавайки се на Nord Presse.

От руското издание поясняват, че са се обърнали към колегите от Nord Presse за потвърждение на информацията, тъй като изданието често пуска статии от шеговит характер. От Nord Presse обаче до момента не са коментирали истинността на съобщението, което повишава вероятността то да не отговаря на истината. Редакцията на Лента. Ру, преценила все пак да информира за случая, предварително поднася своите извинения и пожелава здраве и дълъг живот на всички белгийски пенсионери.

Секс кукла кърми клиентите с алкохол

Секс кукла кърми клиентите с алкохол. Необикновеният артикул е произведен в Япония и щедро раздава питиета през лявата си гърда, съобщи...

В информацията на Nord Presse се уточнява, че в нощното забавление са участвали 200 пенсионера. В мероприятието били допуснати само хора над 65 години. Идеята на събитието е било да се превърне в най-масовата оргия в Европа за 2014 година.

В разгара на вечеринката двама от дядовците почувствали болки в гърдите. Те, както и 33 други техни връстници, преди това имали близък контакт с някоя си Джоселина. Скоро след това още няколко души се почувствали зле. В близката болница били отведени общо 10 души, като седем от тях починали.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com