Модерната романтика

22765
Модерната романтика
Снимка: Thinkstock

Сигурно е, че всеки човек има различна представа за романтиката, но е интересно какво е виждането на мъжете по темата според британско проучване.

Изхвърлянето на боклука, оправянето на леглото и спускането на седалката на тоалетната чиния са сред нещата, които съвременните мъже намират за романтични.

Жените искат 2 часа романтика дневно

Романтиката е сред приоритетите на жените, показва ново изследване, според което дамите искат точно 106 романтични минути на ден, пре...

Докато вечерята на свещи и подаряването на цветя са все още сред романтичните жестове, помощта в кухнята или грижата за децата също се нареждат сред модерната романтика. Гладенето на дрехите по собствено желание, зареждането на миялната машина също намират мястото си сред действията, които мъжете намират за израз на романтиката в душите им.

Според изследването 7 от 10 мъже се опитват да бъдат романтични единствено, когато са на ваканция само в компанията на половинките си.

"В днешно време да помогнеш на жената до теб с домакинската работа или да се сетиш за рождения й ден сам, се счита за голяма романтика от страна на мъжете", разказва говорител на луксозните хотели Sandals Resort, поръчал изследването.

"Тези неща са важни, но и двете страни трябва да положат усилия романтиката в една връзка да се запази по-дълго. Направете й вана с листа от рози, закуска в леглото, любимия й коктейл или просто я изведете на пикник. Това би накарало половинката ви да се почувства наистина специална", допълни той.

Какво искат жените за Свети Валентин

Остават 2 седмици до Свети Валентин, но някои мъже вече са започнали да търсят подарък за половинката си. Британски сайт за козметична...

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...