Мъжете, които се обличат като секс кукли

63565
Снимки:

Нов документален филм от Англия Secrets Of The Living Dolls проследява ежедневието на мъже, които се обличат като жени, слагайки си фалшива гумена кожа, пише huffingtonpost.com. Те буквално приличат на живи секс кукли.

„Така се чувстваме щастливи и получаваме вниманието, от липсата на което страдаме в истинския си живот“, споделят участниците във филма.

45 мотивиращи мисли, написани от 90-годишен човек

1. Животът често е нечестен, но въпреки това е хубав. 2. Когато се съмняваш, просто направи следващата стъпка. 3. Животът е прекалено...

„Така ставаш част от красивите жени. Вървиш по улицата и привличаш всички погледи. Всички гледат в теб и говорят за теб. Забелязват те, а по принцип не съм забележима личност“ , разказва един от маскираните.

От екипа на филма дават следното обяснение: "Този документален филм се промъква в тайния свят на "женското маскиране", при което мъже се трансформират в жени. Всъщност това са съвсем обикновени семейни мъже, които живеят екстравагантен втори живот, обличайки се като жени. Те се опитват да постигнат собствения си идеал за женска красота. В света съществуват хиляди мъже, които се преобличат по този начин, но повечето предпочитат да пазят страстта си в тайна“.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com