Мъжът, който има "пивоварна" в стомаха си

51548
Мъжът, който има "пивоварна" в стомаха си

Нека ви разкажем за възможно най-готиното бирено коремче на всички времена. Такова, за което повечето мъже биха си мечтали. 61-годишен мъж установи, че се напива, без дори да близва алкохол. Оказала се, че „щастливецът” имал бирена мая в стомаха си. Всеки път, когато се поглъщал някакви въглехидрати, стомашно-чревният му тракт ги превръщал в бира и го карал да се чусвства така, все едно се е напил с бира. По просто казано: той разполага с истинска пивоварна в стомаха си.

Лекарят му обяснил следното: "Пациентът се е заразил със Cerevisiae Saccharomyces (вид едноклетъчни гъби – б.р.), казва доктор Кордел. Така че, когато той яде или пие нещо, което съдъжра нишесте - кравайче, тестени изделия или дори сода – маята кара захарите в стомаха му да ферментират в етанол, и той веднага се напива. Така реално той произвежда бира в собствените си черва.  Докторите Кордел и МакКарти докладвали за случая на "авто-пивоварна синдром" преди няколко месеца в Международния журнал по клинична медицина".

Датски учени се опитват да създадат полезна бира

Специалисти от Университета в Копенхаген работят върху проект за създаване на „бирата на бъдещето”, която трябва да бъде ид...

Бирена мая в корема! Невероятно. Мъжът, с пивоварна в червата има "история на домашно варене" бира и са отчетени с ниво 0.37 промила в кръвта, без да пие изобщо. Обикновено бирената мая не вредят и минава незабелязано през организма. Крайно невероятно е тя да реши да “живее” в червата ни и да превръща храната в алкохол. Ако всички бяхме такива щастливци.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com