Мъжът с най-големия пенис завеща органа си на Фалическия музей в Исландия

163252
Мъжът с най-големия пенис завеща органа си на Фалическия музей в Исландия
Снимка: Thinkstock/Guliver

Джона Фолкън, мъжът с най-големия полов орган, измерен в документален филм, дари своето мъжко достойнство на Музея на пениса в Рейкявик, пише в. "Хъфингтън пост".

Според дарителските документи след кончината на 43-годишния жител на Ню Йорк, неговото мъжко достойнство ще бъде изложено между тези на спермацетов кит и на полярна мечка.

Куриозни снимки направени от височина на обекти с формата на...

Понеделник е. На всички ни е мързеливо и най-вече предвид задаващите се поредни почивни дни. Изведнъж обаче попадаме на тези снимки пра...

"Дано не накарам двамата ми съседи да ме ревнуват след кончината ми!", пошегува се Фолкън, като научи къде точно ще бъде изложен неговият феноменален 34,3 -сантиметров полов атрибут.

Музеят на пениса бе открит в Рейкявик през 1977 година и включва над 300 експоната от животинското царство. Човешкият род е представен с половия орган на Пал Арасон. 95-годишeн исландски гид, дарил пениса и тестисите си, които бяха изложени в бокал след смъртта му през 2011 година. Но експонатът на Фолкън ще бъде с много по-внушителни размери, след като в отпуснато състояние е 24,1 сантиметра.

Кураторът на музея Хьортур Сигурдсон не можа да скрие задоволството си от новата придобивка. "Фалкън е известен в интернет с големия си пенис и показването му в нашия музей ще го запази за следващите поколения. Органът му ще обогати нашата колекция с един от най-добрите ни експонати!".

Джона Фолкън стана известен с това, че през 2012 година беше задържан от охранителните служби на летището в Сан Франциско.

Компания за бельо предлага застраховка за най-важния мъжки атрибут

Хитрият начин за реклама на базираната в Монреал компания за бельо предвижда компенсация до 50 000 долара в случай на „авария&ldq...

Причината? Огромната подутина в крачола му, която те счели за скрито автоматично оръжие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com