На колко години е безопасно да се прави секс

91706
На колко години е безопасно да се прави секс

Попаднахме на един сайт, в който разни хора питат останалите за неща, от които не разбират или за теми, по които имат въпроси. Меко казано останахме изумени заради ето този въпрос:

"Значи аз съм момче и искам да попитам за едно момиче кога е безопасно да прави секс, по точно на колко години. Понеже на мен много ми се иска да го направим с приятелката ми (все пак кое момче не иска) обаче сме още малки - аз съм на 15 а тя на 12 и да питам има ли някакви рискове и на колко трябва да е поне."

Невероятно, но факт - брадичката е ерогенна зона при мъжете!

Брадичката е втората най-чувствителна ерогенна зона на мъжете, показва ново изследване с участието на 7000 представители на силния по...

1. Защо родителите не обясняват тези неща на децата си или защото децата не се обръщат към тях за помощ? Не е ли редно да обясниш на детето си основните неща за секса, с които то трябва да се запознае, преди изобщо да си помисли, че му е време да пристъпи към тази крачка. Тема ТАБУ у нас, която трябва да е една от най-обсъжданите теми, когато става въпрос за децата ни.

2. Как по-точно някой може да си помисли, че е редно момиче на 12, което вероятно дори още не е съзряло, да започне да води полов живот. Когато аз и приятелките ми бяхме на 12... все още скачахме на въже пред блока и обсъждахме кое момче си харесваме, но ни беше срам да го заговорим.

Много неща, които се случват днес не са редни и избързват времето си. Нека не превръщаме децата си в жертви на това ново объркано време и да им помогнем да изживеят пълноценно детството си.

Бъдете родителите, които говорят за всичко с децата си. Няма неудобни теми, всички сме дошли на този свят, за да се учим един от друг. Говорете! Не е толкова страшно.

9 знака, че той НЕ си пада по теб

Всяка връзка е различна и никога не можем да предвидим края й, но винаги трябва да сме наясно какво се случва в момента. Има мъже, кои...


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com