Най-безумните мъжки причини за раздяла

34269
Най-безумните мъжки причини за раздяла
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Любовта е вечна, само когато е истинска. В противен случай хората просто се разделят и обикновено причините са сериозни... или поне така си мислехме до този момент.

"Коя е най-странната причина, поради която сте се разделяли с приятелката си?", това е анкетата в Reddit, която стана популярна заради безумните отговори на въпроса. Ето някои от тях, заедно с възрастта им (важно си е, разбира се):

- Тя имаше същия парфюм като майка ми. (28 г.)

- Слагаше горчица на картофките си с пръсти, което е абсурдно за една дама, особено когато сме се събрали всички приятели заедно. (26 г.)



- Имаше ужасно къса коса, не понасям жени с такива прически. (29 г.)

15 тайни женски признания за секса

Жените не обичат да говорят прекалено много за секс, но това не значи, че умът им не е пълен с мисли, които просто спестяват на мъжете....

- Един ден осъзнах, че визуално прилича много на майка ми. От там нататък... всичко се провали. (31 г.)

- Имаше много дразнещ смях и ме беше срам, когато бяхме заедно с приятели и тя започнеше да се смее. Понякога продължаваше по 5 минути, без да преувеличавам. (26 г.)

- Никога не миеше чиниите веднага след вечеря, а ги оставяше за сутринта. Не може една жена да има такива отвратителни навици. (33 г.)



- Непрекъснато пееше и то много фалшиво. Всяка песен, която слушаме в колата, вкъщи - тя пееше, а аз толкова се дразнех, че излизах от стаята или спирах музиката в колата. (27 г.)

- Бяхме на театър и когато се прибирахме с колата, спряхме да си вземем нещо за хапване. Изядохме си всичко в колата и на излизане от паркинга тя хвърли нейните отпадъци през прозореца на колата ми право на улицата. Така и не й звъннах повече. (38 г.)

- Луд фен съм на "Междузвездни войни" и реших да го гледаме заедно. Тя непрекъснато се гушкаше, лигавеше и не гледаше внимателно филма. Накрая каза, че не е разбрала нищо и е глупав. Познайте дали излизахме отново. (32 г.)

 

Любовта преборва страха

Окситоцинът, наричан хормон на любовта, помага за овладяване на страха, съобщава сайтът EurekAlert, позовавайки се на резултатите от ге...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com