Най-щурите партита по света

41108
Най-щурите партита по света
Снимка: Lock&Key

Най-щурите партита обикновено се получават по два начина – или съвсем спонтанно, или с внимателно планиране и шантава тематична идея. Ще ви разкажем за някои такива идеи – за да ви помогнем в избора на тема за предстоящото ви парти или просто да ви развеселим, както се развеселихме и ние. В подобни тематични партита могат да се превърнат както най-обикновеният домашен купон в петък вечер, така и по-лъскаво събиране на хора с определена цел.

Звездно съвпадение

Една от най-нашумелите идеи за бляскаво начало на всяко парти. При влизането всеки гост получава „звездна” самоличност, която е едната половинка от добре позната двойка. Възможностите могат да варират от двойки като Антоний и Клеопатра до Виктория и Дейвид Бекъм! След като сте получили своята самоличност, отивате да търсите партньора си. Предизвикателството е да обиколите всички посетители и да се забавлявате възможно най-много, докато го правите. Веднага щом започнете, ще си намерите повод за смях през цялата вечер, радвайки се на странните съвпадения. Веднъж щом откриете своя партньор, печелите определен билет, който участва в томбола с награди.

Парти „Десетилетия”

На такова парти гостите са задължени да дойдат, облечени като определено десетилетие. Дали ще са избрали лъскавите клинове и тупираните коси на 80-те, пристегнатите рокли на точки и перфектните прически на американските домакини от 50-те? А може би някой ще се е осмелил да се върне още по-назад и ще извади рокля с кринолин от викторианската епоха? Възможностите са безкрайни. Експериментирайте с външния си вид и не се страхувайте да извадите на показ най-смелото в себе си, за да бъдете разпознати веднага! В краен случай старото дънково яке и тениската на Nirvana винаги ще влязат в добра употреба, ако решите да се спрете на 90-те години.

Парти „Кубчето на Рубик”

Гостите идват, облечени в разнообразните ярки цветове на популярния куб на Рубик – червено, жълто, зелено, синьо, бяло... С напредването на вечерта те започват да разменят някои от дрехите и аксесоарите си. Целта е всички да си тръгнат, облечени от горе до долу в един цвят!

Облечи се като типичния пияч на любимата си напитка

Ако любимият ти коктейл е Космополитън, облечи се като Кари от „Сексът и градът”. Ако си фен на Джак Даниелс – като моторист или кънтри певец. Cuba libre – сложи си голямата сламена шапка, добави пура към аксесоарите и се надявай да си достатъчно мургав. А можеш да спазиш местната класика и да облечеш добрия изпитан бял потник, ако предпочиташ ракия.

Парти „Мъртви музиканти”

Темите за партита по света явно стават все по-странни, щом това също съществува, но ще се изненадате колко забавно може да бъде – особено когато дамата ви се облича цялата в бяло и си лепва мустаците на Фреди Меркюри, а вие напудряте лицето си и слагате перука, имитирайки Моцарт. Възможностите тук също са безкрайни.

Ключ и Катинар

Ключ и Катинар също е измежду по-лесните за прилагане формати на партита – всичко се върти около това, че на дамите се раздават катинари, а на господата – ключове. Никой не знае кой ключ кой катинар отключва и целта на вечерта е да намерите своето съвпадение и заедно да спечелите дребна награда. Партитата Ключ и Катинар обикновено се организират измежду необвързани хора, като целта е те да се запознаят с други необвързани. Сега отключвате катинара...а после може да го заключите заедно на някой мост в Париж J Заговарянето на отсрещния е лесно – причината вече е измислена!

Зарадвахме се да открием, че такива партита се правят и в София – ClubR (www.clubr.bg) организира предстоящото Sexy&Single парти „Ключ и Катинар” на 19 септември в клуб Тифани. Вече сме ходили на предишни техни Sexy&Single партита, които редовно са част от софийския нощен живот и останахме приятно изненадани от редицата забавления, които ни предложиха, така че очакваме Ключ и Катинар партито с нетърпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com