Най-странните изследвания за секса

11816
Най-странните изследвания за секса

Учените не престават да ни изненадват с резултатите от безкрайните изследвания в областта на секса. FOX News състави списък с най-интересните еротични изследвания.

На първо място учените от Университета в Тексас откриха защо хората правят секс. Главно, за да получат физическо удоволствие. На второ място, заради привлекателността на партньора и на трето, защото сексът е полезен. Изследването продължило пет години.

Проучванията на психолога Джон Готман са втори в класацията, предаде БГНЕС. След 30 годишна "сериозна работа" по изучаването на взаимоотношенията между двата пола, ученият установил, че жените изпитват по-силно удоволствие от оралните ласки. Почти всяка жена може да потвърди това и без намесата на експерти.

Учени от Университета на Монреал изясниха какви еротични сънища най-често сънуват двата пола. Това доста заинтригува обществеността, но четвърти в списъка са учените от Флорида, които установиха, че дамите са по-жадни за секс, искат го по-често и по повече отколкото силния пол.

Редактор: Калина Здравкова

Изневярата може да сплоти семейството?

Изневерявайте, за да сплотите семейството си – съвет, който едва ли ви звучи като рецепта за щастлив брак, но помага, поне спор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com