Най-завладяващите реплики от "50 нюанса сиво"

146185
Най-завладяващите реплики от "50 нюанса сиво"

Няколко седмици след премиерата на дългоочаквания филм "50 нюанса сиво", коментарите не стихват. Някои са възхитени от филма, други го ненавиждат.

Освен садо-мазо сцените, грубия език, доста интригуващите методи на съблазняване и обаятелните описаните образи на героите, си струва да се съсредоточим и върху едни от най-интересните и завладяващи реплики от книгата: 

"50 нюанса сиво" в 1 минута и безплатно!

Анимационно клипче, качено в сайта YouTube, иронизира по много добър начин нашумелия напоследък филм "50 нюанса сиво". За тези, които н...

1. "Плачех за загубата на нещо, което така или иначе никога не бях имала. Нелепо, нали? Оплаквах нещо, на което така и не бе даден шанс да живее - моите празни и горчиви мечти и надежди!"

2. "Хората имат нюанси, Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса."

3. ''Мъжете, Ана, не са трудни за разбиране. Те са много просто устроени същества и разбират нещата буквално. Когато кажат нещо, обикновено наистина го мислят. Ние прекарваме часове да анализираме какво са искали да кажат с някое изречение, а то е очевидно. Те казват точно това, което е в изречението, нищо повече.''

4. "Не позволявай на никой мъж да се напъха под кожата ти. Много си млада. Просто се забавлявай." 

5. "Целунах този красив мъж, който ме обичаше и когото обичах аз, и той обви ръце около мен, дланите му се насочиха към косата ми, устата му покри моята. Дълбоко в себе си знаех, че винаги ще съм негова и че той винаги ще е мой. Бяхме стигнали до тук заедно и макар да ни оставаше да вървим още много, бяхме създадени един за друг. Бяхме обречени да успеем..." 

Български студентки разиграват "50 нюанса сиво"

Премиерата на филма "50 нюанса сиво" беше съвсем наскоро. Явно вдъновени от сюжета и цялата истерия, студентки започнаха да предлагат у...

6. "Не е толкова страшно, колкото си мислиш. Най-големият ти враг е собственото ти въображение."

7. "Танцуваше, все едно животът й зависи от това, а тя правеше тоя номер само когато харесва някого. Когато го харесва истински."

8. "Понякога се чудех дали съм съвсем наред. Може би бях прекарала прекалено много време в компанията на герои романтици в книгите. И вероятно поради това очакванията и представите ми бяха толкова високи. В реалността обаче никой не бе успял да ме накара да се почувствам така."

9. „Можеш да бъдеш истински бесен само на някого, когото обичаш." 

10. „Лежах часове наред и те гледах как спиш. Дори и тогава те обичах." 

Пет причини да не харесваш "50 нюанса сиво"

След като Мадона се изказа пренебрежително за "50 нюанса сиво", сега това сториха и "вещите в занаята". Мадона оплю романа на Е.Л. Дж...

11. “Всичко беше ясно. Той искаше мен, а аз исках повече. Исках той да ме желае и да се нуждае от мен така, както аз го желаех и се нуждаех от него. Но дълбоко в себе си знаех, че това е невъзможно.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com