Най-зловещата автоморга в света (СНИМКИ)

41740
Най-зловещата автоморга в света (СНИМКИ)

Тези призрачни снимки разкриват страховитата красота на едно от най-големите гробища за коли в света – Шатийон (Chatillion Car Graveyard), Белгия.

Зловещите истински истории зад любимите ни приказки

Приказките – завладяващи, магични, вдъхновяващи. Те изграждат у нас определени разбирания и очаквания. Дори когато станем възраст...

Ако вярваме на градската легенда тези коли са били изоставени от американски войници по време на Втората световна война, които не могли да ги превозят обратно в САЩ, но пък решили да ги скрият в гората, докато не се върнат обратно за тях. Местните хора отричат това обяснение и посочват мястото като обикновено бунище за стари коли, създадено след края на войната.

Имало е време, когато в Шатийон са се помещавали цели 4 гробища за коли, всяко с по над 500 автомобила. За съжаление повечето от тях са били откраднати или разглобени от местните хора и поради проблеми с околната среда всички гробища са изчистени през 2010 г. Затова ни остава да се насладите на запазените снимки от особено колоритното място.

Хората сенки от паралелния свят

Те се появяват на снимки и видеа, а във всекидневния живот често са невидими. Хората обикновено ги вземат за призраци на починали. Па...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com