Не правете така, момичета! Вижте какво плаши момчетата във Facebook

20203
Не правете така, момичета! Вижте какво плаши момчетата във Facebook
Снимка: Getty Images / Guliver

Неочаквани резултати от изследване разкрили факторите, които плашат мъжете в поведението на жените в мрежата. Основните фактори били селфита, емотикони и хаштагове, излишен фанатизъм и снимки с букетчета.

Интернет порталът TJournal е провел допитване сред млади мъже, за да изясни какво в поведението на младите момичета в социалните мрежи може да ги отблъсне. Ето ги и резултатите.

Селфита

Според мъжете силно ги отблъсква броят на селфитата. Повечето назовали този навик един от най-дразнещите. Почти никой от запитаните не бил против Instagram, но някои се изказали негативно за приложението Retrica.

Снимки от клубове

Освен това върху впечатлението за момичето негативно влияние оказват многобройните снимки от нощни клубове. Нямало нищо лошо в това да се ходи и да се потанцува с приятелки, но когато посещението на подобни места се превръща в начин на живот, момичетата да не се оплакват, че всички момчета търсят само секс.

Емотикони и хаштагове

Още един отблъскващ фактор са многобройните емотикони и хаштагове. Малко са тези, които ще поискат да се свържат с момиче, което "строи огради" от скобички и муцуни. Впрочем това се отнася и за момчетата. Друго неприятно нещо са хаштаговете.

"Мъжът трябва да бъде…"

Освен това мъжете, които се заинтересували от страниците на момичета в социалните мрежи, не харесвали, когато там имало постове в стил "Мъжът трябва…" с дълъг списък от достойнства и качества, които според представителката на нежния пол се явяват необходими. Момчетата се отблъскват и от свързаната с тези изисквания меркантилност – тя устройва само тази част от тях, които са свикнали да си купуват женското внимание.

Джеси Джей: Ако нямаше социални мрежи, повече хора щяха да са женени

Социалните мрежи погубиха романтиката, смята певицата Джеси Джей. Според нея ако сайтове като Facebook и Twitter бъдат затворени, пов...

"Мръсна" стена

Още един негативен фактор е "мръсната" стена на момичетата в социалните, мрежи, пълна с "дълбокомъдрени" цитати, кулинарни рецепти и игри. Освен това потенциалният ухажор може да се изплаши от голямото количество виртуални приятели и последователи.

Фанатизъм

Още един плашещ пункт е излишният фанатизъм – бил той странност в поведението, шиене на гобленчета или стремеж да се помогне на бездомните кучета. Образът на момичето може да бъде помрачен и от непрекъснатите постове за работа или хоби.

Снимки с букети

Над 2 часа във Facebook подлагат тийнейджърите на риск от суицид

Тийнейджърите, които прекарват повече от два часа дневно в социалните мрежи, са по-подложени на депресии, както и на други психологичес...

Най-ненавистният тип снимки за мъжете (дори по-ненавистен от селфито) са снимките с цветя. С други думи, на момчетата не им е приятно да гледат потенциалната дама с трофеи от цветя или в компанията на бившето гадже.

"Духовност"

Отделно внимание мъжете отделят на излишната "духовност", която може да се явява "признак по-скоро на липса на ум, отколкото за наличието му".

Съществува и противоположна на това негативна черта. Има особен тип момичета, които имат успех сред момчетата, защото споделят техните интереси. Много млади мъже наистина си мечтаят за момиче, което не само ще ги откъсва от компютъра, но и ще бъде рамо до рамо с тях.

Но ако мъжете забележат фалш в този интерес, то това може да предизвика рязка неприязън към потенциалната избраница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com