Не си струваше, признава 103-годишен вегетарианец

127160
Не си струваше, признава 103-годишен вегетарианец

103-годишният Рой Хобс, който никога не е хапвал наденички, бекон или колбаси, изразява съжаление, че така е изживял живота си.

"Преживял съм повече от 100 години отчасти заради това, че имах силно обладание, когато ставаше дума за месо. Много пъти съм се изкушавал. Един път на гарата на Бирмингам наистина си купих хамбургер и го поднесох към устата си, пълна със слюнка, но така и не отхапах от него.

Болест ли е вегетарианството?

Вегетарианците по света изпаднаха в шок, когато разбраха, че Световната здравна организация ги е обявила за хора с психични проблеми. ...

Само един път, когато бях отседнал в корпоративен хотел, се поддадох на безумната схватка с удоволствието и хапнах добре на шведската маса. Изядох четиринадесет наденички. След това лежах на леглото си два часа и половина, но бях в приповдигнато настроение", разказва дълголетникът в thedailymash.

Хобс признава, че независимо че е доживял до тази впечатляваща възраст, той все още мисли за месото с чувство за съжаление:

"Остарях и говоря честно за тази глупост. Но вече е прекалено късно да ям пържоли, защото нямам никакви зъби. Ако бих могъл, бих се явил на себе си като млад, като привидение, и бих си казал: Яж хамбургери и месни пайове. Но с дълбок призрачен глас, така че да звучи убедително", споделя със съжаление вегетарианецът.

 

Играйте билярд, докато пиете бира с приятели за дълголетие

Комбинацията от бира и билярд противодейства на остаряването. Тя трябва да бъде насърчавана, съобщи в. Daily Mail. Рецептата беше даден...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com