Няма да повярвате, че тези снимки са истински

83639
Няма да повярвате, че тези снимки са истински

Снимките, които ще ви покажем, са толкова нереални, че повечето от тях изглеждат като обработени с Photoshop.

Колкото и странно да е обаче, в тях няма и грам допълнителна обработка, уверяват ни от сайта list25.com.

Гигантското гумено пате. Може да ви се струва невероятно, но патето наистина е реално. Проектът с рекламна цел на компанията Four Media е бил разположен стратегически в големи пристанища по целия свят.

Дупка в морето. В случая не е в морето, а в езерото Берисий (Lake Berryessa) в Калифорния. С ширина от 21 метра и дълбочина от почти 100 метра, дупката се използва за контрол върху нивата на водите на езерото.

Балансиращите камъни на тази снимка изглеждат като подредени с помощта на компютърна програма или залепени със суперлепило. Истината е, че тези камъни наистина балансират.

Абсурдни снимки, които ще ви изумят

Снимките, които ще ви покажем нямат логично обяснение. Само ще ви кажем, че това не е фотошоп. Снимките са абсолютно реални и истинки. ...

Черно-бялата баба Коледа. Жената на тази снимка просто си е направила дяволски добър грим, създавайки илюзията за черно-бяло изображение.

С мечка на масата. Една от снимките, за които ни е много трудно да повярваме, че е истина. Хората на масата са напълно доволни от присъствието на огромната мечка до себе си. В случая обаче не става въпрос за обикновена дива мечка, а за Брут – мечокът, който е отгледан от малък в плен.

Facebook ще се грижи да не пускаме снимки, докато сме пияни

Случвало ли ви се е да качите снимки във Facebook, които никога не бихте показали там, ако бяхте трезвени? Е, Марк Зукърбърг и екипът м...

Корабът, който едва не се разби в село. В случая можете да предположите, че някой е взел снимка на танкер и я е поставил върху снимката на идилично село край морето. Тук обаче фотосът е 100% истински. Той показва кораба Pasha Bulker, който през 2007 г. засяда на блажа Ноби край Нюкасъл, Австралия, и веднага се превръща в туристическа атракция.

Нарисуваната кърпичка. Картината на15-метровата скулптура върху новозеландски хълм е такава, каквато я е видял и фотографът, направил снимката. Проектът е дело на местния скулптор Нийл Доусън, който вместо от хартия, е използвал стоманени елементи, сглобени така, че да създават ефекта за въздушност.

Нападението на морските чудовища. Макар че изглеждат като пипала на морски чудовища, готови да закусят със сърфистите, тези израстъци всъщност са просто морски водорасли, растящи по крайбрежието на Инсмут бийч (Innsmouth Beach) в Ню Инглънд. Което не пречи ефектът да е поразителен.

Стари снимки, за които няма да обяснение

Интернет е пълен с купища стари фотографии, които просто са загубили своята история и достигат до нас само като снимки. За някои от тях...

Облак в стаята. Сюрреалистичната снимка е дело на фотографа Берно Смилде.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com