Нова биография очерня Кейт

48741
Нова биография очерня Кейт

Херцогинята на Кеймбридж Кейтрин е представена в откровено лоша светлина в нова биография, според която принц Уиляма не бил сигурен дали да й остане верен, предаде БЛИЦ.

Авторката на бестселъра Пени Юнор (54) не показва в добра светлина 30-годишната съпруга на принц Уилям.

Целувката на Уилям и Кейт е най-вълнуващият тв момент

За най-вълнуващия телевизионен момент във Великобритания през последното десетилетие бе определена знаменитата кралска целувка на принц...

Приятелите на бъдещия английски монарх от самото начало не били очаровани от бъдещата му жена, имаща прякора "Уейти Кейти" или "Чакащата Кейти". (Осем години го чакала да й предложи брак).

Когато принцът се запознал с Мидълтън, с която посещавали един и същи колеж, той имал мазна коса и студено сърце, бил скучен и без чувство за хумор.

Кейт на всяка цена искала Уилям. Докато той не бил съвсем сигурен. "Той отдавна се колебаеше, дали би могъл в продължение на цял живот да остане верен само на една жена". Стремежът на Кейт да е слаба вредяла на брака. "Кейт пости до смърт. Все едно, че е обсебена", пише биографката.

В края на миналата година пък американски таблоид писа, че принц Уилям тайно бил влюбен в Пипа, сестрата на жена му. За Коледа Мидълтън младша поучила екслузивна покана да е дама на принц Хари, ала това било само предлог Уилям да е близо до Пипа, писа таблоидът.

Принц Уилям горд с популярността на съпругата си

Британският принц Уилям се гордее от вниманието, което получава съпругата му Катрин, която носи титлата херцогиня на Кембридж. Това пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com