От какво зависи добрият секс при жената

43277
От какво зависи добрият секс при жената
Снимка: Thinkstock/Guliver

Жените, които имат повече приятели мъже, правят по-често секс с партньорите си. Причината е, че спътникът в живота вижда в мъжете-приятели потенциални съперници. До този извод са стигнали учени от университета на Окланд, които са анкетирали 393-ма мъже, съобщи Time of India.

Участниците са оценявали привлекателността на своите партньорки и са съобщавали приблизителния брой на техните приятели от мъжки пол. Доброволците е трябвало да кажат също колко привлекателна е според другите мъже тяхната половинка. След това участниците в анкетата са разказали колко пъти са правили секс с партньорката си през последната седмица.

Градът състарява жените

Замърсеният въздух в големите градове състарява лицата на дамите с 10 процента, установи китайско изследване, финансирано от концерна "...

Оказало се, че мъжете, които са заявили, че техните партньорки привличат много вниманието на мъжете, са правили по-често секс. "На нас ни е необходимо да ни напомнят колко ценим своя партньор. Най-добре е, ако това правят други хора. Когато това се случи, сме готови на всичко, за да подобрим качеството на отношенията си. Освен това мъжете се възбуждат сексуално повече, ако според тях вероятността жената да им изневери е по-голяма" - разказва изследователят Майкъл Фам.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com