Парижки хотели предлагат "платете, колкото пожелаете"

33865
Парижки хотели предлагат "платете, колкото пожелаете"

Пет парижки хотела се обединиха в специална операция, предлагаща на клиентите да плащат за престоя си сума по тяхна преценка, предаде Франс прес.

За да могат да се възползват от тази екстра, посетителите трябва да са предупредили за пристигането си, правейки предварителна резервация на сайта "payezcequevousvoulez.net".

Полицаи влязоха в схватка със стачкуващи железничари в Париж

Френски полицаи от части за борба с масовите безредици използваха днес сълзотворен газ срещу стачкуващи железничари, които бяха блокира...

Само в този случай те могат да посочат дата и да изберат един от петте хотела, 3- или 4-звездни, намиращи се в самия център на френската столица - в 9 и 11 район.В момента на напускането клиентите сами могат да решат колко да заплатят за престоя си в зависимост от преценката им за посрещането и обслужването.Целта на операцията е да бъде ограничена дейността на големия брой посредници в интернет. "Има големи колебания в цените в Париж. Трудно е да разбереш защо плащаш 100 евро един ден и 300 - на другия.

Много клиенти, които минават през посредници, плащат повече отколкото биха платили, ако си запазят стая директно от сайта на хотела в интернет", заяви директорът на един от хотелите.Операцията, която ще продължи до 10 август, може да бъде подновена, в случай че не се появят прекалено много "измамници",недобросъвестни клиенти, желаещи просто "да се възползват от намалението".

Броят на местата е ограничен, всеки от хотелите си заделя по две или три стаи на нощ на свободни цени. В понеделник при старта на операцията 30 нощи бяха веднага резервирани. Три други хотела в Париж изявиха намерението си да се включат в начинанието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com