Парламентът с нов пазач, "Господарите" изпитват депутатите

38940
Парламентът с нов пазач, "Господарите" изпитват депутатите
Снимка: Полина Паунова

Суетнята около 43-тото Народно събрание набира сила, но има и нещо, което мнозина ще посрещнат с усмивка относно парламента – новият му пазач.

Пазачът, разбира се, е изключително сериозен – кученцето Рони. То си има колибка в градинката между сградата на Народното събрание и Софийския университет.  Рони е крайно любвеовилен и засега не проявява твърде строга привързаност към дълга си на пазач – но все пак има надежда да се поправи, което не сме сигурни дали може да се каже за политиците.

Блокада и на Е-79 заради Бат Сали, "парашутисти" имало само на летището

Стотина души блокираха главния път E-79 при Дупница в знак на протест срещу влизането на Александър Методиев в парламента като депутат ...

Според колежката ни от Mediapool Полина Паунова, която е и автор на снимката, кученцето е домъкнато от полицията около 15 октомври тази година. На въпрос дали не е редно да бъде ваксинирано първо, а след това сложено в кучешка колиба до булевард, милиционерите обяснили: "Бе, то е куче, ще оцелее".

Междувременно от „Господари на ефира” правят експеримент – ще мерят депутатите колко тежат при влизането си в парламента и колко ще тежат след края на мандата на този парламент, когато и да е той. Не е ясно кой народен представител ще се качи на кантара на „Господарите”. Първа на кантара се качи Мая Манолова. "Този път не съм със скункс, но ви следя", пошегува се Боби Ваклинов от "Господарите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com