Писмената работа, разсмяла Балканите

41471
Писмената работа, разсмяла Балканите

Писмена работа от 2008 г., дадена за домашно на сръбски ученик, стана хит и разсмя целите Балкани, пише сръбското издание "Курир", цитирано от "+Инфо".

Тема: Най-хубавият ден в живота ми

Трудно ми е да си избера най-хубав ден. Помня толкова много дни, но мисля, че най-хубав ми беше Великден миналата година. Или беше Коледа? Не е важно. Всъщност, каква връзка има това кой ми е бил най-хубавият ден, след като така или иначе ще ми пишат тройка? Винаги имам тройки, още от 5-ти клас. Мисля, че учителката не чете домашните ми. Всъщност, сигурен съм в това, защото няколко пъти написах отлични работи, и пак получих тройки. Хайде да проверим.

Ако прочете това, учителката ще реагира по някакъв начин. Петица сигурно няма да ми даде. Но единица? Това би направила с удоволствие. Ако това не е достатъчно, ще кажа, че тя е една грозна и отвратителна жена. И много глупава! Както че Милорад Павич е единственият писател на света. Сигурен съм, че не е прочела нищо ново в последните 10 години. Ама е много грозна! Като за край, искам да кажа, че този ден ми беше толкова хубав, че цяла вечер сънувах прекрасни сънища.

Индийка се разведе заради Фейсбук статус

28-годишна индийка подаде молба за развод, след като нейният съпруг отказал да си промени статуса във Фейсбук на "Женен", предаде БГНЕС...

Редактор: Яна Баярова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com