Пол Уокър обмислял да зареже Холивуд и да изучава белите акули

43127
Пол Уокър обмислял да зареже Холивуд и да изучава белите акули
Снимка: Getty Images / Guliver

Покойният американски актьор Пол Уокър бил на ръба да се откаже от кариерата си в Холивуд, за да изучава морска биология, пише БГНЕС.

Пол е изучавал тази наука в колежа, а през 2010 г. участва във филм на National Geographic, който се казва Shark Men. Той прекарал една седмица в хващане и маркиране на големи бели акули край мексиканския бряг с д-р Майкъл Домерие, който е специалист по подводния живот. Д-р Домерие разкри, че Пол почти се вслушал в съвета му да зареже Холивуд и да започне да изпълни мечтата си.

"Той ми се обаждаше посред нощ и казваше, че иска да се откаже от актьорството и да се върне в колежа, търсеше моята помощ. Аз го разубеждавах. Казвах му, че може да повлияе повече като актьор от Холивуд, отколкото като учен. Поддържахме връзка с години, дори след края на работата ни по филма Shark Mеn. Той искаше отново да работим заедно", разказва ученият.

Миналата година те отново работят заедно върху тв поредицата Spawn of Jaws само 3 седмици преди Пол да загуби живота си в автомобилната катастрофа. "Честно казано, не исках да продължа да работя по този филм. След няколко месеца обаче реших, че Пол би искал да го завърша", казва д-р Домерие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com