През коя година ще се ожените според зодията ви

190727
През коя година ще се ожените според зодията ви

Все по-малко хора предприемат една от най-важните крачки, а именно да се оженят. Някои го смятат за отживелица, други не вярват в брака, а трети... не откриват подходящия човек. Ето и кога ще дойде вашето време според зодията ви.

Овен - Ако в момента сте с партньор, не го изпускайте! Това е човекът за вас и не ви е нужно време, за да го разберете. Ако не се откажете от връзката ви, ще сключите брак догодина. Ако нямате партньор, следващият е вашият, за това сватбата може да се забави до 2017 г.

Телец - Не сте готови за тази стъпка, за това независимо дали сте с някого или все още сте сами, за сключване на брак не може да се говори преди 2019 година.

Близнаци - Времето е на ваша страна, което ще рече, че от вас зависи дали ще прибързате или ще изчакате. Това няма да има значение, защото човекът за вас е или до вас, или съвсем скоро ще се появи в живота ви. Очаква ви сватба още другата година.

Рак - Всичко зависи от вас. Единствената зодия, за която не може с точност да се каже дали бракът е добра идея. Ако не вярвате в него, не допускайте някой да ви накара да направите тази крачка. За истинската любов, бракът е без значение.

Лъв - 2020 година е вашата година, в която ще се случат всички чудеса накуп. Не е твърде късно, всяко нещо идва с времето си.

Дева - Много е вероятно партньорът, с който сте в момента да не иска брак. Но това ще се промени с времето. Дайте му три години, не му натяквайте и накрая той сам ще предприеме тази важна стъпка. За необвързаните - не по-рано от 2019 година.

Везни - Годината е ясна, няма условности, няма колебания. Вашата година е 2017!

Скорпион - Няма по-подходяща година от тази. Имате достатъчно време да организирате всичко, така че да се случи още през 2015. За тези, които все още нямат половинка, тази година е годината, в която ще я срещнете.

Стрелец - Не допускайте някой да ви притиска за това важно решение. Съдбата ви е отредила да почакате до 2019 г. Има защо!

Козирог
- Оплели сте се в очакванията на околните и това, че времето ви притиска. Отърсете се от тези негативизми и изчакайте нещата да се случат, когато им дойде времето. Вашата година е 2018.

Водолей - Винаги има какво да се желае от човека до нас и никой не е перфектен. Но това не означава, че трябва да чакате вечно да се появи някой. Действайте сега, защото утре може вече да е късно.

Риби - Вашата година категорично е 2018 - незабравима, емоционална и почти като от филм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com