Първата в България високотехнологична зала клас LUXE отвори в Кино Арена Запад София

20846
Първата в България високотехнологична зала клас LUXE отвори в Кино Арена Запад София

Кино Арена Запад София се сдоби с първата в страната широкоформатна и високотехнологична кинозала клас LUXE. Откриването съвпада с премиерата на филма "Отмъстителите: Ерата на Утрон".

LUXE залата разполага с 300 луксозни кресла, които предлагат удобство и комфорт за най-претенциозните зрители. Амфитеатърът е специално проектиран за идеална видимост към екрана от всяко място в залата. Това е единствената кинозала в страната, която разполага с най-модерният RealD Precision White Screen® екран с дължина 24 метра, извит от стена до стена и от тавана до пода. Пространственият звук е с 360-градусова звукова панорама, благодарение на авангардната система Dolby Atmos. LUXE залата е одобрудвана с RealD 3D, най-ярката прожекционна 3D технология.

Ето кой спечели покана за двама от играта "Покажи любовта"

Скъпи приятели, играта ни "Покажи любовта" приключи днес. Благодарим на всички, които изпратиха любовни послания до половинките си чрез...

“LUXE: A RealD Experience” е високотехнологичнен формат, специално разработен от компанията RealD, лидер във визуалните технологии. Обединява под един бранд най-добрите технологии от света на киното и цели да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване. В България е ексклузивно представен от Кино Арена, като за целта най-голямата зала 13 в Кино Арена Запад е напълно преустроена.

С въвеждането на LUXE залата в Кино Арена Запад София, водещата киноверига продължава да осигурява технологии от най-висок клас, с модерен дизайн на залите, за да удовлетвори и най-претенциозните зрители, като им предлага максимален комфорт и вълнуващо кино изживяване.

 

Гледай на живо Роби Уилямс Take The Crown

Още с първите крачки към сцената по време на първия концерт от турнето „Take The Crown 2013“ на стадион Авива в Дъблин пред...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com