Разберете дали имате двойник

153111
Разберете дали имате двойник

Ако на интернет страницата "I Look Like You" прикрепите своя фотография, ще разберете, че това е услуга за сравняване на всички снимки в света и ще намерите човек, който изглежда също като вас.

Този забавна услуга, която служи единствено за забавление предлага и опция за преглед на приликите между други личности. Така, можете да видите колко процента две личности си приличат, т.е. чий външен вид най-много съвпада с външния вид на знаменитости.

Уникален тест с дърво! Опознайте себе си за секунда

Това е много лесен, но точен тест. Разгледайте картинката и изберете едно човече, с което се припознавате. Няма да повярвате колко неща...

Цялата идея е разработена от историята на службите за сигурност, които използват за разпознаване на лица като помощ при издирването на престъпници. Авторите на услугата Уейн Адам и Кърк Джонсън решиха да отворят сайт в момент, когато потребителите се очаква да поставят повече от 100 хиляди снимки.

Това вече се е случило, а на вас остава да проверите, дали някой изглежда точно като вас. Страницата "I Look Like You" ви позволява да прикачите снимката и така да намерите вашия двойник.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com