Разбери ключа на името си и виж какво значи

180426
Разбери ключа на името си и виж какво значи

Казват, че всеки идва на този свят с името си и това е много вярно. Няма нищо случайно в това как се казваме и във всяко име е закодирано нещо специално, което разкрива много за нас. Ето и как да го разберем:

Намерете своя ключ

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

Пример: ИВАН = 9+3+1+5=18=1+8=9, името Иван е под вибрацията на числото 9.

Ключ 1. Егоцентрични и артистични 

Зодиакална класация! Къде сте вие..

Най-силната зодия Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, ...

Лични имена: Ангел, Бранимир, Весела, Георги, Десислава, Денка, Ева, Здравка, Илиана, Камелия, Коста, Лиана, Любка, Маргарита, Мартин, Милка, Михаела, Олег, Поля, Руси, Славка, Станимир, Таня, Христина, Христо и др. 

Ключ 1 са амбициозни, самоуверени и пробивни. Често се раждат с голяма дарба, която ги отличава от останалите хора. Ако имат другите необходими качества - като упоритост, търпение и всеотдайност, правят успешна артистична кариера или стават изключително ценни специалисти в дадена област. 

Имат в изобилие самочувствие, гордост и егоцентризъм, но са щедри към хората, които харесват. В отношенията си с околните могат да бъдат много доминиращи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си. 

Прекомерното им честолюбие не понася критика и не им позволява да са в подчинена позиция нито в семейството, нито в работата. Трябва да изберат професия, където може да са в центъра на събитията, да проучват неизследвани територии, да творят самостоятелно или да работят за себе си. 

Подходящи за реализация са сфери като спорт, бойни изкуства, армия, охрана и защита на хора и обекти, производство или съхранение на злато и изделия от него, шоубизнес, театър, реклама, разследваща журналистика, изследване и проучване на нови територии. 

Цветът на очите показва характера ви

Цветът на очите казва повече за нас, отколкото си мислим. Можем да разгадаем от части характера на човек, ако забележим цвета на очите ...

Ключ 2. Интуитивни и чувствителни 

Лични имена: Блага, Божидар, Виктор, Виолета, Гергана, Галя, Дора, Даниел, Дарина, Илко, Игнат, Ирена, Костадин, Лидия, Мариана, Мартина, Нина, Нора, Павел, Росица, Светлана, Стела, Цветелин, Явор и др. 

Ключ 2 са уравновесени, интуитивни и...

ВИЖТЕ ВСИЧКИ КЛЮЧОВЕ - ТУК

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...