Секс в името на рекорда

11023
Секс в името на рекорда
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои провят секс по любов, други – за удоволствие, а героите на този материал – единствено и само, за да попаднат в Книгата с рекордите на Гинес! Ето някои секс рекорди подбрани от БГНЕС..

Най-големият пенис

Победител: Джон Фалкон от САЩ

Рекорд: 39-годишният жител на Ню Йорк притежава най-внушителното достойнство в света. Но повече от 10 години той не е имал приятелка, въпреки потресаващите размери на неговия пенис: 24 см в спокойно състояние, 34 см – в ерекция и 16 см в диаметър. И той /Джон, а не достойнството му/ е приятен. С него има какво да си кажете, ако отидете на първа среща и след нея...

Най-силната вагина

Победителка: Татяна Кожевникова от Русия

Рекорд: Татяна с лекота вдига гира с тегло 14 кг, но с помощта на вагиналните си мускули. Рекордьорката твърди, че ако отделяте по пет минути на ден за упражнението на Кегел в течение на 15 години, тогава вашата женска сила няма да е само мъдростта.

Най-продължителната женска мастурбация

Победителка: Кити Кет от САЩ

Рекорд: През 2008 г. 28-годишната Кити печели състезанието Световна мастурбиада, което се провежда в Сан Франциско. Тя се занимава с туй-онуй в течение на 7 часа и 6 минути. Кити си помага само с вибратор. На всеки час е изпитвала поне един оргазъм.

Най-продължителната мъжка мастурбация

Победител: Масанобу Сато от Япония

Рекорд: Да, на същата тази Световна мастурбиада в Сан Франциско, но през 2009 г. Трудолюбивият японец издържа цели 9 часа и 58 минути. Компания му правят много изкуствени вагини. Май тайната се крие в разнообразието.

Най-впечатляващата еякулация

Победител: Хорст Шулц от Германия

Рекорд: Книгата на рекордите твърди, че семенната течност на Шулц може да прелети цели 5 метра и 71 см преди да падне на земята. Не се уточнява при какви условия той е поставил този рекорд. Също така има слухове, че една дама може изстреля своята течност на 3 метра. Името и обаче остава неизвестно. Пълна мъгла.

Най-много сексуални партньори за ден

Победители: порнозвездите Джон Доу и Хюстън /това е жена/ от САЩ.

Рекорд: Джон е имал щастието да прави любов със 101 жени, а в Хюстън са били 620 мъже, всеки по 58 секунди. В едноименния град живеят още повече хора, така че Хюстън има към какво да се стреми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com