Сладки почерпки от Симеон и Аврам и още много изненади по повод четвъртия рожден ден на ИКЕА

8246
Сладки почерпки от Симеон и Аврам и още много изненади по повод четвъртия рожден ден на ИКЕА

В празничния уикенд от 19 до 22 септември в магазина в София ви очаква специална оферта, кулинарни изненади и фестивал за спорт и изкуство.

По повод четвъртия рожден ден на магазин ИКЕА в София, компанията готви много изненади за посетителите си през дългия уикенд от 19 до 22 септември.

ИКЕА днес - нашето възможно по-добро утре

ИКЕА е онзи магазин на края на града, от който никога не си тръгвате само с това, за което сте отишли. Обикновено откривате поне още де...

Събитията започват в съботния ден със Sofia Fun Fest, който ще се проведе на паркинга на ИКЕА и в Sofia Ring Mall. Във фестивала за изкуство и спорт децата ще открият нови приятели, хобита и вдъхновения и ще научат новости за спортовете от треньори, преподаватели и легендарни български спортисти. Семейният празник ще помогне и на родителите при избор на подходяща школа спрямо интересите и заложбите на своето дете.

Фестивалът ще продължи и в неделя от 11 до 14 ч. на паркинга на ИКЕА, а в самия магазин от 12 до 14 часа ни очакват празнични изненади за рождения ден от любимите готвачи на България – Симеон и Аврам. Специално по повода те ще приготвят на място и поднесат на посетителите сладки изкушения и почерпки.

За празника ИКЕА готви и специална оферта за всички посетители между 19 и 22 септември, които ще получат 10% отстъпка във вид на ваучер за следващо пазаруване.

Повече информация за събитието следете на Facebook страницата на ИКЕА.

Най-популярната в света компания за мебели расте неудържимо в Румъния

Най-голямата шведска фирма за производство и продажба на мебели IKEA е решила да закупи 33 600 хектара гора в северната ни съседка. Гор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com