Става горещо със секс играчките "Петдесет нюанса сиво"

50638
Става горещо със секс играчките "Петдесет нюанса сиво"

Едва ли има човек, който не е чул за хитовата поредица "Петдесет нюанса сиво". Трилогията на Е Л Джеймс завладя жените по света и се превърна във вдъхновение за сексуалния живот на редица двойки.

Успехът на "Петдесет нюанса сиво" продължава, след като линията секс играчки, вдъхновена от хитовата трилогия, пожъна небивал успех.

Жените все още печелят по-малко от мъжете

Жените печелят почти половин милион паунда по-малко в живота си, отколкото мъжете, заемащи същия пост, показва ново проучване във Вел...

Една трета от всички секс играчки били продадени през първия ден. Само за 24 часа на Острова били продадени 6000 любовни артикула, а хиляди секс играчки били поръчани предварително от най-големия онлайн търговец на еротични джаджи Lovehoney.co.uk.

Доставят се допълнителни количества, за да се задоволи огромното търсене от двойки, които искат да имат същия сексуален живот като на Крисчън Грей.

Начело в списъка с най-популярни играчки са "палавите топчета", които се продават два пъти по-бързо от всеки друг елемент от порно линията. Вибриращите пръстени и любовните белезници са следващите най-търсени артикули.

Авторката Е Л Джеймс е работила с дизайнерите, за да се увери, че стилната, висококачествена гама перфектно пресъздава предметите използвани от Ана Стийл и милиардера Крисчън Грей.

Тайната на силния мъжки оргазъм

Ако сте се чудили, мили дами, как да направите оргазма на вашия партньор още по-силен, то ново изследване дава отговор на този въпрос. ...

До Коледа повече от 100 милиона хора по цял свят ще се радват на книгите от трилогията, които взривиха жените и провокираха техните сексуални желания.

Имената на секс играчките са вдъхновени от пасажи от книгите и определено ще задоволят нуждите на всички фенове на "Петдесет нюанса сиво".

"Преди години сребърните топчета не бяха много популярни. Сега милиони жени искат да ги изпробват в спалните си", казва съоснователят на сайта Lovehoney.co.uk.

Е Л Джеймс пък сподели: "Тази линия е това, което винаги съм си представяла, докато пишех "Петдесет нюанса сиво". Толкова съм развълнувана, че играчките, които описвам в книгите си, се превърнаха в реалност и хората по цял свят могат да се забавляват с тях.”

Източник: IWoman.bg

Френска екс-министърка с 8 любовници

Бившият министър на правосъдието на Франция Рашида Дати въртяла осем мъже наведнъж, пише британският в. "Сън".Дати, понастоящем на 47 г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com