Стилно преобразяване от глава до пети с Rowenta Volum’24

21843
Стилно преобразяване от глава до пети с Rowenta Volum’24

"Никога не съм се чувствала толкова специална“ – с тези думи една от 5-те големи победителки в националната кампания Rowenta Volum’ 24 Club описа какво е да се оставиш в ръцете на професионалистите за звездно преобразяване.

Михаела е на 28, работи в държавната администрация и същевременно учи право. Тя, заедно с Мария и Полина, имаха късмета да бъдат сред победителките от стотици участнички и се оставиха в ръцете на топ коафьора Георги Петков и неговия екип – гримьор на 2014 г. Слав Анастасов и стилистът Антония Йорданова, за да се видят в изцяло нова светлина. Те позираха за професионална фотосесия за световно модно списание и получиха куп награди – прическа, грим и цялостен стайлинг от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton.

5 притежателки на революционната преса за обем ROWENTA VOLUM’24 получават звездно преобразяване от глава до пети

Вече са известни 5-те големи победителки, избрани измежду стотиците, присъединили се към националната кампания Rowenta Volum’ 24 ...

Всички момичета заявиха, че новата революционна преса на Rowenta - Volum’ 24 Respectissim им помага в забързаното ежедневие да бъдат неотразими и да постигнат ефектен обем само в три лесни стъпки. А „обемната прическа е винаги на мода, защото тя говори за това, че дамата се е погрижила за външния си вид. Дори и подсъзнателно, това винаги прави добро впечатление сред околните“, заяви Георги Петков. Той допълва, че добре оформената и чиста коса, красивият цвят и форма помагат винаги да направим добро впечатление. Това говори и за това, че дамата е отговорна и сериозна. Обемът придава винаги по-изтънчен и ефектен вид, стига да е естествен, разбира се.

Разнообразие от прически и уроци как да ги постигнем с Rowenta Volum’ 24 всяка дама може да види в Youtube канала на Rowenta Bulgaria, както и да посети сайта volum24.rowenta.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com