Тази нощ стават чудеса. Вижте какво трябва да направите

44789
Тази нощ стават чудеса. Вижте какво трябва да направите
Снимка: Thinkstock

Днес в 19:18 ч. настъпва пълнолуние в Стрелец.

Когато Луната е в знака Стрелец е един от най-добрите периоди за уреждането на правови въпроси. Всичко започнато ще бъде довършено, успешно ще преминат командировките зад граница. Не се препоръчва да се занимавате със земя и строителство.

Какво ще ни донесе пълнолунието в Скорпион

Днес, 14 май, в 22,15 ч. ще настъпи пълнолуние в знака на Скорпиона. Пълнолунието в Скорпион обикновено се изразява с повишена нервна ...

Дните, през които Луната е в Стрелец е добре да се посветят на учене, собственото развитие и разширяването на възможностите ви.

Съществува опасност да обещаете повече, от колкото може да изпълните. Луната в Стрелец взима енергията ви, за това се въздържайте от напрегната умствена работа.

През тези дни е добре да се върнат нещата, които са взети от други. Освен това може да направите т.нар. Ритуал за освобождаване.

Напишете на лист три неща, от които искате да се освободите (навици, болести..). След това изхвърлете листа в огън и наблюдавайте как вашите проблеми се превръщат в пепел. Ако нямате възможност да запалите огън, достатъчно ще е да прочетете желанието си на глас и да изгорите листа с помощта на пламъка на свещ. Пепелта изхвърлете в канализацията.

 

При пълнолуние хората имат по-странни сънища

Ново изследване швейцарско показва, че по-стрнните ни сънища зависят не от смяната на сезоните, а от това дали има пълнолуние. Седмица...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com